Profi vízvezeték szerelő Budapest területén!Otthonodban, az épületen belüli dugulások döntő többsége megelőzhető némi elővigyázatossággal. A mosogató leggyakrabban azért dugul el, mert az edényekről olaj, zsír vagy ételmaradékok kerülhetnek a lefolyóba, amelyek megtapadhatnak a cső falán. Ezért mindenképpen ajánlott rendszeresen leönteni a mosogatót forró vízzel. Kezdődő dugulásokon sokat segíthet, ha a szifont leszedjük és kipucoljuk, esetleg kézi csőgörényt használunk.

A zuhanyzó, illetve fürdőkád esetében a legtöbb gondot jellemzően hajmosáskor kihullott haj, vagy szőrtelenítéskor lehulló szőrszálak okozzák, de a samponok, balzsamok, tusfürdők vagy más tisztálkodó szerek egyvelege is könnyedén lehet a dugulás kiváltó oka. Ennek elkerüléséért érdemes lefolyószűrőt használni borotváláskor vagy hajmosáskor. A WC-k eldugulása mögött a legtöbbször az áll, hogy oda nem illő dolgok kerülnek bele. Ilyenek például a nedves törlőkendők, papírzsebkendők vagy más higiéniai termékek, de sokan egyenesen szemetesnek használják a WC-t, ami emiatt gyakran eldugul. A pumpa néha segíthet, azonban a legjobb megoldás, ha nem dobsz bele semmit, ami nem bomlik le a vízben.

Ha kialakul egy nagyobb dugulás, nem segíthet más, csak egy profi vízvezeték szerelő Budapest területén. Hívj minket, ha korrekt munkára van szükséged, korrekt áron. Munkatársaink a lehető legkorszerűbb gépeket és eszközöket használják, és képesek megszüntetni a legmakacsabb dugulást is falbontás nélkül. Szükség esetén még kamerás csatornavizsgálatot is végzünk.

Amikor felhívsz minket, és egyeztetünk a helyszínt és a dugulás jellemzőit illetően, már árajánlatot tudunk adni. Az árak attól függenek, hogy a dugulás megszüntetéséhez pontosan milyen eszközökre van szükség.

Áraink fixek, amik később már nem változnak, továbbá olyan extra költségeket sem számolunk fel, mint például ünnepi vagy hétvégi felár, méterdíj vagy kiszállási díj.

Nem csupán akkor érdemes hozzánk fordulni, amikor dugulással nézel szemben, hiszen mosogatógép és mosógép bekötésében, új csőhálózat kiépítésében vagy sarokszelepek, csaptelepek, elzárók és szifonok cseréjében is profik vagyunk.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp