A jó alvás pótolhatatlan!A boldog és kiegyensúlyozott élet egyik alapfeltétele a kielégítő és pihentető alvás. Azonban a minőségi alvás hiánya napjainkban sajnos rendkívül gyakori. Az alvászavaroknak számtalan oka lehet, a leggyakoribbak helytelen táplálkozás, túl sok okostelefonozás, vagy a stresszes és zaklatott életmód. A kevés, illetve rossz minőségű alvás azért jelent gondot, mert szervezetünk az éjszakai alvás során regenerálódik.

Ha nem jutunk elegendő minőségi alváshoz, az sajnos a bőrünkön is meglátszik. Ennek oka, hogy a szervezetünk nem termel elég kollagént, aminek következtében bőrünk látványos öregedésnek indul. Ennél sokkal veszélyesebb és komolyabb következménye a kevés alvásnak, hogy jelentős mértékben megnő a szívelégtelenség kialakulásának, az infarktusnak és a magas vérnyomásnak a kockázata. Az immunrendszer is fokozatosan gyengül, illetve a mentális funkciók, például a memória is romlásnak indulhat. Ezeken a negatív hatásokon kívül közismert az is, hogy a tartós alváshiány rossz hangulattal, figyelemhiánnyal és gyakori ingerlékenységgel járhat. Meg kell még említenünk, hogy a cukorbetegség és az elhízás kockázata is megnő, mivel ha valaki keveset alszik, anyagcseréje lelassul és az étvágya is magasabb.

Azonban létezik megoldás! A Nottevit alvás segítő termékek segítségével végre visszatérhet a kipihenten ébredés érzése. A stresszoldóként is funkcionáló, kettős hatású Nottevit termékek mindegyike egyedinek számít, és kifejlesztésükön olyan szakemberek dolgoztak, akik hitvallása, hogy a minőség terén soha nem szabad kompromisszumokat kötni.

Minden egyes alvás segítő termékünk ellenőrzött minőségű és eredetű, természetes összetevők felhasználásával készül. Természetesen a legszigorúbb gyártástechnológiai szabványoknak is megfelelnek, mint például a GMP vagy HAACP.

Próbáld ki te is valamelyik alvás segítő Nottevit termékünket, aludd végig az éjszakát és ébredj végre a szem körüli sötét karikák nélkül!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!