Új generációs, természetes vitamin



Korábban úgy tartották, hogy egy felnőtt számára elegendő napi 200 NE (nemzetközi egység) D-vitamin is. Ma ez az álláspont elavultnak tekinthető, és ma már tudjuk, hogy ez az érték 1500-2000 NE, ami túlsúlyos egyének esetében még magasabb. A D-vitamin hiánya meglehetősen súlyos egészségügyi problémák kockázatával jár, ilyenek például a szív-érrendszeri betegségek, az idegrendszeri bántalmak, a cukorbetegség vagy az asztma.

A D-vitamin a csontok ásványosításában játszik hatalmas szerepet, és tudni kell róla, hogy a legtöbb vitaminnal ellentétben a pótlása szinte lehetetlen étkezéssel, mivel az élelmiszerek legfeljebb elenyésző mennyiséget tartalmaznak belőle. Szervezetünk természetes módon csupán a napfény hatására termeli, azonban késő ősztől kora tavaszig a Nap sugarai nem elég erősek ehhez, ezért a téli időszak végére a mérsékelt égövben élő emberek döntő többsége D-vitamin-hiányban szenved.

A Vegnum Multi-D kapszula természetes D3 vitamin hozzáadásával készül, ami teljes mértékben fedezi egy felnőtt napi szükségleteit.



A kapszula egyéb vitaminokat is tartalmaz, szám szerint tizennyolcat, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik egyetlen készítményben szeretnék megvásárolni multivitaminjuk és növényi eredetű D-vitaminjukat. A Vegnum mindezeken túl 29 különböző gyümölcs, zöldség és egyéb növény koncentrátumát is tartalmazza.

Termékünk hatékonyságában annyira bízunk, hogy a Vegnum ára harminc napon belül visszakérhető, amennyiben csalódást okozna. A házhozszállítás mindössze egyetlen munkanapot vesz igénybe, ráadásul klubtagjainknak ingyenes.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!