Szerver bérlés dedikált brand szerverekenSzerverre lenne szüksége, de nem akar beruházni egy sajátra?

A nagy összegű kiadás helyett válassza a Rackforest szerver bérlés szolgáltatását kedvező áron. A Rackforest azért jött létre, hogy Magyarországon is elérhetővé tegye a megbízható, stabil és professzionális szerver bérlést, üzemeltetést és hosztingot. Budapesten, a X., VIII. és XIII. kerületben található szervertermeinkben a legmodernebb eszközöket és infrastruktúrát alkalmazzuk.

A havi bérleti díj tartalmazza a gépterem díját, a hűtést, energiaellátást, felügyeletet, blade szerver használati díjat és a hibaelhárítási szolgáltatást. Minden szerver bérlés mellé a szerver hoszting ajándékba jár.

A szervert a megrendelést követően akár már egy órán belül, de munkanapon legkésőbb 24 órán belül rendelkezésére bocsátjuk.

Rackforest szerver bélrés

A Rackforest rugalmasan és gyorsan kezeli a felmerülő igényeket.

Az összeállított szerverkonfigurációt bármikor módosíthatja. A bérelt szerver meghibásodása esetén azonnal másikat biztosítunk, illetve cserealkatrészről is gondoskodunk, szükség esetén azonnal. Ha szeretné, ránk bízhatja a szerverüzemeltetést is. A Rackforest weboldalán előre összeállított szerverkonfigurációkból választhat, amelyeket bővíthet is, vagy teljesen egyedi paraméterekért keressen minket!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp