Költözés külföldre gond nélkül, biztonságosan!Kevés stresszesebb helyzet van, ami szinte mindenki életében eljön legalább egyszer, mint a költözés.

Napjainkban már szinte elképzelhetetlen, hogy valaki ugyanabban a házban, lakásban élje le az életét – sőt, az is ritka, hogy ugyanabban a városban. Gondoljunk csak egy továbbtanulásra, családalapításra vagy épp munkahelyváltásra.

nemzetközi költöztetés

Egy ilyen változás az ember életében országhatáron belül sem egyszerű, de még nagyobb lépést tesz, aki külföldre költözik – akár tanulás, párkapcsolat, munka, vagy akár csak a jobb lehetőségek reményében.

Egy ilyen nehéz döntés meghozatala után a költözés szervezése az egyik legfontosabb feladat. Az adminisztráció és más előkészületek mellett az ingóságok, gépek, személyes tárgyak szállítása külön gondot jelent. A Visszük.hu csapata viszont utóbbit leveszi a válláról!Önnek nem kell éjszakába nyúlóan csomagolni, dobozolni a sokszor törékeny, kényes tárgyakat, sem szétszerelni a bútorokat. Évente közel 1000 költöztetést hajtunk végre, szakembereink ezáltal már óriási rutinnal rendelkeznek. Ennek köszönhetően ezeket a feladatokat már csukott szemmel is elvégzik. Önnek egy percig sem kell aggódnia ingóságai miatt!

A nemzetközi költöztetés egy külön ága a szakmának, melyhez jelentős tapasztalatra van szükség, hogy minden gördülékenyen menjen.

Cégünk egész Európa területén vállalja a biztonságos, szakszerű fuvarozást. Legtöbbször Németországba, Ausztriába, Svájcba, Hollandiába, Belgiumbaköltöztetjük ügyfeleinket, de ritkábban előfordulnak más célországok is. Főként családok keresnek fel minket határon túli költözéssel, de vállalati, közületi ügyfelek is bátran fordulhatnak hozzánk, akár komplett irodaházak tartalmát is becsomagoljuk, majd elszállítjuk a kívánt helyre.

A nemzetközi költöztetés igényét célszerű minél előbb jelezni cégünk felé, de ha kapacitásunk engedi, sürgős költöztetésben is tudunk segíteni.
A nemzetközi költöztetés árak természetesen eltérők a távolságtól függően, így minden útra egyedi áratkalkulálunk. Árajánlatot könnyedén, honlapunkon keresztül tud kérni, a megkeresésekre lehetőség szerint néhány órán belül válaszolunk.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!