A padlócsiszolás mellett számtalan egyéb területre is kiterjed szakértelmünk;Az Epo-trend Kft. immár több, mint másfél évtizede a szakmában van; emiatt büszkén állíthatom, hogy megszerzett szaktudásunknak és tapasztalatunknak hála az évek során a padlók valóságos szakértőivé váltunk.

Garantáljuk, hogy partnereink a segítségünkkel bármilyen, padlókkal és különleges felületekkel kapcsolatos problémára a lehető legjobb megoldást fogják megtalálni.Az általunk használt szerszámokról, eszközökről és technológiákról egyöntetűen elmondható, hogy rendkívül korszerűek, hatékonyak és a lehető legmagasabb színvonalat képviselik. Mindezeknek köszönhetően népszerűségünk nem csupán a hazai, de a nemzetközi piacokon is töretlen, immár hosszú évek óta.

A padlócsiszolás mellett számtalan egyéb területre is kiterjed szakértelmünk; portfóliónk részét képezik például a talaj megmunkálásához használt gépek, a betonozó eszközök és a felület előkészítésére alkalmazott szerszámok is, többek között.

Cégünk lehetőséget biztosít bármelyik vállalkozásnak arra, hogy professzionális gépeink egy részét kibérelhessékolyan munkák elvégzéséhez, mint a padlócsiszolás, burkolat bontás, kőfelújítás vagy takarítás. Mindenképpen fontos megjegyeznünk, hogy a bérlés kizárólag bejegyzett vállalkozások számára elérhető. A bérleti díj mellett kaucióval is számolni kell, azonban ezt természetesen visszaadjuk, miután megkaptuk a gépet a bérbeadással azonos állapotában. A tőlünk bérelhető eszközök használata nem igényel speciális szakértelmet, azonban szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek a technológiai paraméterek megismerésében és a használat pontos módjában.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!