Vigyázz immunrendszeredre, hogy az is vigyázhasson rád!Napjainkban az alváshiány igazi népbetegségnek számít. A túl kevés, illetve rossz minőségű alvásnak számos különböző oka lehet. A leggyakoribb talán a stresszes, zaklatott életmód, de meg kell említeni a helytelen táplálkozási szokásokat vagy az éjszakába nyúlú okostelefonozást is, mint az álmatlanság gyakori kiváltó okait.

A rossz minőségű, vagy egyszerűen túl kevés alvás legyengíti immunrendszerünk, aminek következtében szervezetünk nem képes hatékonyan felvenni a harcot a fertőzések és betegségek ellen. Ennek oka, hogy immunrendszerünk leginkább az éjszakai alvás folyamán termeli meg és bocsátja ki a fertőzésekkel és gyulladásokkal szembeszálló citokin fehérjéket.

Az immunrendszer sejtjei a citokinok segítségével kommunikálnak egymással, hogy eredményesebben küzdhessenek meg a fenyegetésekkel. Nem csupán a hosszútávú alváshiány jár drasztikus változásokkal; a kutatások szerint akár már egyetlen átvirrasztott éjszaka után is jelentősen csökken a vérben található immunsejtek száma.

Immunrendszerünknek a kielégítő alvás mellett különböző ásványi anyagokra és vitaminokra is szüksége van a megfelelő működéshez, mint például a D-vitamin, C-vitamin, szelén vagy cink. A Nottevit Immuno Sleep kapszula mindehhez támogatást nyújt. Az egyedi, kettős hatású kapszulák segítik az esti stressz oldását, megkönnyítik az éjszakai alvást, és erősítik az immunrendszert.

Az altatókkal ellentétben kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül, így nem okoz semmilyen függőséget.
A Nottevit Immuno Sleep ár igen alacsonynak számít ahhoz képest, hogy milyen sokat segít.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp