Teljeskörű fogászati ellátás GyőrbenFogfájás vagy ínygyulladás kínozza? Ne várjon míg súlyosbodik a probléma!

Jöjjön el Győrbe a Dentys fogászati rendelőbe! A Dentys-nél kellemes környezetben, nyugodt, családias légkörben várjuk Önt. Rendelőnk a legmodernebb technológiával van felszerelve, fogorvosaink pedig kiemelkedő szaktudással rendelkeznek. Csapatunk tagjai a fogászat, fogesztétika, szájsebészet, szájhigiénia és arcesztétika specialistái.

A Dentys saját fogászati minőségbiztosítási rendszere a garancia a teljes gyógyulásra, mely már az első konzultáció alkalmával életbe lép. A konzultáció körülbelül 30 percet vesz igénybe, mely során átfogó vizsgálatot végzünk a páciens szájüregét és fogazatát illetően. Szükség szerint digitális röntgenfelvételt vagy panorámaröntgent is készítünk. Elemezve az eredményeket összeállítunk egy kezelési tervet, melyet írásos árajánlattal támasztunk alá.

Fogászati rendelőnkben mindig törekszünk a problémás fog megtartására, kezelésére. Csak végső esetben távolítjuk el, amíg csak lehet, inkább a gyökérkezelést alkalmazzuk. Ez a procedúra ma már teljesen fájdalommentes, egyáltalán nem egy drasztikus kezelés. A gyökérkezelt fogat ugyanúgy ápolni kell, mint az épeket, de akár egész életében gond nélkül használhatja.

fogászat GyőrAmennyiben mégis eltávolításra kerül sor, vagy egy korábbi foghiányt szeretne orvosolni, bátran fordulhat hozzánk. Minőségi, esztétikus fogpótlásokat készítünk, de választhatja a fogimplantátum beültetést is, amely ma az egyik legkorszerűbb, legtartósabb megoldás.

A Dentys fogorvosait választva biztos lehet abban, hogy szakszerű, gyors és fájdalommentes ellátásban lesz része. Gyermekfogászatunk szívesenvárja kislányát, kisfiát is.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp