Hangulatos fények a hálószobában!Otthonunk legmeghittebb és legintimebb zuga a hálószoba. Az itt töltött idő nagyrészét átalusszuk, de ébrenlét alatt is kikapcsolódásra, pihenésre használjuk ezt a helyiséget. A lakás berendezésekor felmerül a kérdés, hogy milyen hálószoba lámpa az ideális.

Mindenképpen tompa, meleg fényű lámpát válasszon, hiszen ez teszi hangulatossá, megnyugtatóvá a környezetet, ami segít a relaxálásban, illetve az alvásra hangolódásban. Ha viszont például ruhásszekrény vagy fésülködőasztal is van a hálószobában, annak megvilágítására érdemes egy erősebb fényű lámpát is választani. Remek opció ilyen esetekben az állítható fényerejű lámpa, amelyet a célnak megfelelően variálhatunk – akár távirányítóval. Sőt ma már kapható okos villanykörte is, amelynek fényerejét és színét a telefonunk segítségével állíthatjuk.

A szobában legyen egy központi hálószoba lámpa, mely általában mennyezeti. Az alacsonyabb hálószóbákba leginkább függőlámpát érdemes felszerelni, melytől a helyiség optikailag nagyobbnak tűnik. A Dodo Home világítás ajánlatai között lenyűgözően elegáns csillárokat és modern, design függőlámpákat is talál.

A mennyezeti lámpa mellett szükség van kisebb fényforrásokra is. Az ágy mindkét oldalára válasszon egy-egy hálószoba lámpát az éjjeliszekrényekre, illetve magasabb ágyakhoz állólámpa is megfelelő. Lényeg, hogy az ágy két felén fekvő személyeknek külön lámpájuk legyen, amelynek fényénél olvasni is kényelmes, de a társat nem zavarja a pihenésben.

A hálószobát feldobhatja még hangulatvilágítással (ambientlights), melyre tökéletes akár egy tompa fényű álló- vagy falilámpa, LED füzér vagy a fali képeket megvilágító apró lámpák. Egy teljesen fedett ernyős kis állólámpával vagy éjjeli lámpával megnyugtató hatást érhet el. Sokan alkalmazzák a polcok vagy az ágykeret alá rögzített LED szalagokat is, amelyek igazán meghitté és hangulatossá teszik a hálószobánkat.

A Dodo Home bútor webáruház termékei közt megtalálhatja a tökéletes hálószoba lámpát akár romantikus, akár modern, ipari vagy minimál stílusú is az otthona.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp