Fürdőszoba polc praktikáiHa nő, ha férfi vagy mindenképpen a fürdőszobádat kiegészíti a fürdőszoba polc, ami mindkét nemnek hasznos. Helyiségtől függően válogathatunk a méret, dizájn és anyag között.
A mindennapos használatban elengedhetetlen a pipere eszközök tárolására, akár egy kicsi alapvető fürdőszoba polc. Az anyagát tekintve lehet műanyag, fém, fa vagy üveg.

Általában a vásárlók az üvegből készült kelléket választják, mert mutatós a környezetében és könnyen tisztítható. A nők körében legpraktikusabb megoldás a tükör alatti polc, míg a férfiak a falra felakasztható, masszív darabokat választják. Kisebb fürdő esetén lényegesen helytakarékosabbak lehetünk, ha sarokpolc mellett döntünk.

Kád felett, zuhanyzóban vagy bármely sarokban elhelyezhető. Ez a fajta is kiválóan teljesíti a szolgálatot, mivel erős és strapabíró, ezért több terméket is elbír, legyen ez tusfürdő és sampon egyaránt.Nagy családként gondolnunk kell a gyerekek játékának tárolására, mivel a fürdőszoba kedvelt hely nekik tele játékkal.

Kiegészítésképpen célszerű a polc kialakítású törölköző tartót is szemügyre venni, mert ahogy a többi termék is előnyös lehet számunkra.

Akár több törölközőt is kényelmesen összehajtva tárolhat rajta. A szappantartó polc, ami praktikus és nélkülözhetetlen. A fürdőszoba polcok felszerelése odafigyelést igényel. Rögzítése mindegyiknek más és más, csavarral és ragasztással is megoldható. Ha a csavaros módszer mellett vall, akkor a csomagban ehhez mindent megtalál.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp