Falba épített WC tartály javítása rövid határidővel!Mind jól tudjuk, hogy egy háztartásban bármikor kialakulhatnak dugulások, amik megszüntetése néha, szerencsésebb esetben sikerülhet házilag, a konyhában fellelhető anyagok vagy egy darab drót segítségével. Gyakran ez sajnos nem lehetséges, így szerelő segítségére van szükség, aki professzionális szerszámokkal és eszközökkel rendelkezik. Ezzel szemben a WC tartály, különösen a falba épített WC tartály javítása minden esetben szakembert igényel.

A beépített WC tartályok összességében nem térnek el jelentősen a hagyományos, külső tartályoktól szerkezetileg, mindössze esztétikai okok miatt építik a falba őket. Jellemzően a nyomópanel vagy a vezérlő alkatrészei sérülnek meg, esetleg a leeresztő szelep vagy a töltőszelep hibásodik meg a belekerült szennyeződés vagy vízkő miatt. Amikor a tartályból a folyó víz nem áll el, folyamatosan csepegő hangot hallunk a falból, esetleg egyszerűen nem működik a nyomópanel, akkor a lehető leggyorsabban van szükség professzionális segítségre.

Beépített WC tartály

Ne hívjon ilyen esetben sem akárkit, akinek a hirdetését először meglátja például egy hirdetési weboldalon! Számos történet kering kevéssé hozzáértő, illetve profi szerszámokat nélkülöző szerelőkről, esetleg olyanokról, akik csak napokkal, vagy hetekkel később jelennek meg otthonában, ha egyáltalán megjelennek. Ezzel szemben vízvezeték szerelő gyors-szolgálatunk Budapesten rövid határidőn belül megjelenik, és elvégzi a szakszerű javítást. Pontos érkezés, higiénia szem előtt tartása és minőségi munka jellemző működésünkre. Nem a levegőbe beszélünk a minőségi munka emlegetésekor, ugyanis szolgáltatásainkra garanciát is vállalunk.

Elsősorban Geberit, Grohe, Alcaplast, Niagara, Sanit valamint Schell márkájú tartályok szerelésére specializálódtunk, mivel a háztartásokban található darabok döntő többsége ezek közé tartozik.

A falba épített WC tartály javítása mellett duguláselhárítás, illetve csaptelepek, sarokszelepek és elzárók cseréjével kapcsolatban is számíthat szaktudásunkra.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp