A megszokottól eltérő állásinterjú? Nem akadály!Az R&M Konzultációs Kft. a gyártás, supply chain és termelés területén nyújt hatékony megoldásokat.

A zalaegerszegi székhelyű cég dinamikusan reagál az állandóan változó piaci folyamatokra, fő profilja a munkaerő-közvetítés és kölcsönzés. Amennyiben egy közvetítő céggel lép kapcsolatba munkakeresőként, mindenképpen érdemes elfogadnia a felajánlott állásinterjú lehetőségét. Ajánlott még az interjún tisztázni a fizetési igényt, a munkavégzés helyszínét és a feladatkört, mivel a közvetítő ismeri megbízója új munkaerőre szánt költségkeretét.

R&M Konzultációs Kft. állásinterjú

A közvetítő cég által tartott állásinterjú több dologban is eltér a megszokottól, azonban igyekezzünk a legtöbbet kihozni belőle.
A legfőbb eltérés, hogy nem a leendő kollégájával beszél, így nyíltabban beszámolhat például a munkahelyváltása okairól, vagy arról, hogy mit kedvel jobban és kevésbé a munkájában. A szakmai múltról is érdemes tüzetesen beszámolni.

A fejvadász igyekszik ideális munkaerőt vinni megbízó cégének, így az ilyen állásinterjún számíthatunk személyiségtesztre is,

továbbá a referenciák elkérése is megszokott gyakorlat. Pozitív eltérés még, hogy amennyiben mégsem ideális Önnek az adott cég, az állásközvetítő találhat másik lehetőséget egyéb ügyfelei között.

Mátyás Mónika
Ügyvezető Igazgató
R&M Konzultációs Tanácsadó Kft.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp