A kosaras emelő bérlés kényelmes és gazdaságos alternatíva!Amennyiben tíz méternél magasabb épületek festését, szigetelését vagy csarnokok szerkezetszerelését tervezi, egy emelőgép hatalmas hasznára lesz. Emellett egy ilyen eszköz rendkívül nagy segítség magasfeszültségű vezetékek szerelésekor, bádogos munkák végzésekor, közvilágítás karbantartásakor vagy kiépítésekor is. Sőt, dekoráláskor, magas fák lombjainak vagy ágainak visszavágásakor vagy filmforgatáskor is jól jön egy kosaras emelő.

Azonban mégis kevesen vásárolnak ilyen gépet, aminek az oka igen prózai: a vételára még használtan is több millió forintra rúg, de a fenntartása sem elhanyagolható költség. Ezzel szemben a kosaras emelő bérlés kényelmes és gazdaságos alternatíva. Jelenleg ez Zala megyében kizárólag az Ódor Klíma jóvoltából lehetséges. Legyen szó magánszemélyekről vagy cégekről, leendő ügyfeleinknek érdemes mielőbb jeleznie kölcsönzési szándékát, ugyanis minden esetben érkezési sorrendben teljesítjük a megkereséseket.

Az emelőgép kezeléséhez tudunk biztosítani igény esetén személyzetet is, de persze önállóan is bérelhető az eszköz.

Ebben az esetben kizárólag szakképzett személyek működtethetik, és persze az előírt biztonsági előírások betartása is nagyon fontos.

Kosaras emelő bérlés előtt lényeges felmérni a munkaterület sajátosságait, illetve figyelembe kell venni, hogy milyen magasságba kell emelkedni a feladat elvégzéséhez. Gépünk egy Oil&Steel Octopussy 1412 típusú kosaras emelő, ami akár tizennégy méteres magasságban történő munkát is lehetővé tesz, és 6.5 méteres oldalirányú kinyúlásra képes, természetesen nem egyidejűleg.

Ennek a típusnak a viszonylag alacsony önsúlynak és a széles lánctalpaknak köszönhetően a fajlagos talajnyomása rendkívül kicsi, ezért ideális beltéri munkára, de a nehezen megközelíthető helyekre is könnyen eljut az elsüllyedés veszélye nélkül.

Az emelőgép a robbanómotor mellett mozgatható elektromotor segítségével is, hosszabbítón keresztül, ami szintén a zárt térben történő munkavégzést teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!