Versace parfüm a megtestesült kifinomultságGianni Versace olasz divattervező 1946-ban született. Már gyerekként érdeklődött a divat iránt, amikor is gyakran segített édesanyjának a megrendelésre készített ruhák hímzéséhez gyöngyöket, aranyszálakat keresni. Építészetet tanult, ekkor találkozott az antik görög és ókori római művészetekkel, melyek egész munkásságát inspirálták.

A márka logója is görög mitológia ihlette motívum.

Az ókor mellett modern, absztrakt művészeti irányzatok is befolyásolták, egyik kedvence volt Andy Warhol. Gianni 25 évesen, Milánóban kezdett a divatszakmában dolgozni, néhány évvel később pedig saját kollekciót mutatott be. Két testvérével közösen irányították a Versace divatházat, húgáról, Donatelláról még parfümöt is elnevezett.

A Versace parfümök kifinomult illatuk mellett vizuális élményt is nyújtanak egyedi üvegcséikkel. Az álomszép Versace Bright Crystal kollekció is ilyen, ami a cég egyik legkelendőbb alkotása. Ez egy gyengéd, igazán nőies illat, friss virágos és gyümölcsös jegyekkel.

A Vanitas névre keresztelt Versace parfüm illata maga a megtestesült kecsesség.

A parfüm üvegcséje elbűvölő, különleges illatát a rózsa, frézia, tiaré virág, fekete tea és cédrus adják. Neve hiúságot jelent, ennek ellenére a parfümnek sem az illata, sem a külseje nem hivalkodó. Természetesen férfi Versace parfümök is széles választékban kaphatók. A Versace pour Homme parfüm a karizmatikus, attraktív férfiak illatszere. A Blue Jeans tiszta, férfias illat klasszikus levendulás, fás és citrusos jegyekkel. Próbáld ki az illatokat a Parfümpláza webáruházból!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp