Töltse szabadságát Balatonfüreden!Balatonfüred az északi part egyik leggyönyörűbb városa.


A minden évben megrendezésre kerülő balatonfüredi Borhetek, illetve a történelmi hagyományra visszatekintő Anna-bál látogatók ezreit vonzza. Balatonfüred egyike azon balatoni városoknak, ahol a nyári főszezonon kívül is rengeteg a kulturális program és kikapcsolódási lehetőség.

Kiadó apartman BalatonfüredHajóval érkezve a kikötőből máris elindulhatunk a híres Tagore sétányon, mely közel egy kilométer hosszú, fákkal és virágokkal övezett, csodálatos látnivaló. A sétány mentén bárok, éttermek és szuvenírboltok váltják egymást, míg a szemközti oldalon egy gyönyörű, árnyékos park és a balatoni vízi élővilágot bemutató látogatóközpont is található.

Az aktív pihenésre vágyók kipróbálhatják magukat az Extrém Kalandparkban, de túrázhatnak a Tamás-hegyen található Jókai kilátóba vagy barangolhat a Koloska-völgyi Vadasparkban is.

Balatonfüred szállás, apartman tekintetében sem szenved hiányt. Amennyiben kényelmes, letisztult és modern szállást keres, a Pe-Ki Lux Apartman Balatonfüred örömmel várja foglalását. A szállás egy újépítésű ingatlan második emeletén található, mely lifttel is elérhető. Annak ellenére, hogy az apartman nem közvetlenül a vízparton fekszik, könnyedén – gyalogosan is rövid idő alatt – megközelíthető például a görög falu, ahol az Annagora Aquapark üzemel, illetve a híres Füred Kemping is.

A Pe-Ki Lux Apartmant úgy rendeztük be, hogy harmóniát és nyugalmat sugározzon.


Mind a színek, mind a bútorok és a kialakítás is azt szolgálja, hogy a vendégek egy csendes, tiszta, a külvilágot kizáró apartmanban tudjanak pihenni. A szoba középpontjában egy hatalmas, luxus minőségű Boxspring ágy áll a vendégek rendelkezésére. A kikapcsolódást HBO Go szolgáltatással, sok TV csatornával is támogatjuk, valamint a mai elvárásoknak megfelelően korlátlan wifit is biztosítunk. Mi gondoltunk a részletekre is: balatonfüredi szállásunkon olvasnivalókról, kávékapszulákról, tusoló szerekről, vattakorongról, hajszárítóról és más felszerelésekről is gondoskodtunk.

Szervezze meg utazását Balatonfüredre és foglalja le még ma a Pe-Ki Lux Apartmant!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp