Tápszerek széles választéka a Gyógyline-nál!A babák születésük pillanatától, optimális esetben anyatejjel táplálkoznak, vannak azonban esetek, amikor valamiért ez nem lehetséges vagy nem elégséges a baba számára. Ez ma már nem jelent problémát, hiszen a piacon kifogástalan minőségű, modern tápszereket találhatunk. A mai tápszerek tartalmazzák mindazt a tápanyagot, amire a kisbabáknak a megfelelő fejlődéshez szükségük van. Szigorú előírások és ellenőrzések mentén készülnek, a tudománynak köszönhetően összetételük pedig egyre jobban közelít az anyatej összetételéhez.

A tápszereknek alapvetően két típusát különböztetjük meg:- Anyatej helyettesítő tápszer: önmagában kielégíti a csecsemők tápanyagszükségletét a születést követő hónapokban egészen a hozzátáplálásig.
- Anyatej kiegészítő tápszer: a csecsemők táplálására szolgál a kiegészítő táplálás fokozatos bevezetésekor, valamint a fő folyadék bevitelt biztosítja a kicsik étrendjében. Léteznek speciális tápszerek is, melyeket gyógyászati célra szántak például hasfájós vagy allergiás babáknak. Ezeket különböző

A tápszerek általában por vagy granulátum formában kaphatók, de vannak már kész, folyékony termékek is.


Fontos, hogy a dobozon található utasítást mindig tartsuk be!

Ha otthona kényelméből szeretné beszerezni babája számára a szükséges tápszert, a Gyógyhír Patika webáruházán, a Gyógyline.hu-n keresztül könnyedén megteheti. Webshopunkból anyatej helyettesítő és kiegészítő tápszereket, tejpépeket, junior gyermekitalokat is bőséggel találhat. Legyen Ön is törzsvásárlónk, hogy az állandó akciók mellett további kedvezményekhez juthasson!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp