Sikeres fogyás pár hét alatt keto diétévalNem tetszik, amit a tükörben látsz? Szeretnél lefogyni?

A Prodietix francia fehérjediétával már néhány hét alatt rendkívüli eredményeket érhetsz el. A protein diétát nem kíséri éhezés, sóvárgás, fáradtságérzet, sem rossz kedv.

Lényege, hogy megnöveled a fehérjét az étkezésedben, mellette csökkented a zsírt és szénhidrátokat. Ennek hatására a ketózis állapot jön létre a szervezetedben, amely zsírt éget, így az izmaid megmaradnak. Innen ered a szintén elterjedt megnevezés, a keto diéta.

A keto diétát három fázisra osztjuk: fogyás, stabilizálás és megtartás. Mindhárom fázisnak megvannak az alapelvei, illetve előre elkészített ételcsomagjai,
hogy a legjobb eredményt érd el. A Prodietix ételek könnyen elkészíthetők, változatosak és nagyon finomak. Teljesen természetes anyagokból készülnek Franciaországban, a legjobb minőségű alapanyagokból.
Levesek, rántották, tészták, kenyérfélék, kekszek, sütik,italok,smoothiek és krémek közül lehet választani, melyek nem csak ízletesek, hanem egészségesek is. Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

keto diéta

A Prodietix fehérjediétának több típusa van, ezek az úgynevezett diétás programok. Minden egyes program hossza függ a kortól, nemtől, jelenlegi súlytól, és az elérendő súlytól.
A keto diéta úgy van megtervezve – a három fázisnak köszönhetően – hogy a jojó effektus esélye minimális legyen. A második és harmadik szakasz arra szolgál, hogy fokozatosan visszatérj a hétköznapi étkezésekhez, és lassan elkezdd újra bevonni a szénhidrátokat és zsírokat.

Ha már régóta küzdesz a kilókkal, próbáld ki a Prodietix protein diétát! Weboldalunkon találsz egy űrlapot, amit ha kitöltesz, megtudhatod melyik diétás program a legjobb számodra, emellett telefonos tanácsadással is állunk rendelkezésedre.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp