Sétarepülés másképp a FlytaxivalÉrdekel a sétarepülés, de mindig is úgy vélted, hogy nem engedheted meg magadnak?

Itt az ideje, hogy megváltoztasd a véleményed! A költségmegosztásos repülés bizonyára érdekelni fog.

De miről is van szó?

A költségmegosztásos repülés lényege és zsenialitása abban rejlik, hogy a szabad ülésekkel rendelkező pilóták, akik repülési költségeiket megosztanák, egymásra találhatnak az útvonalukon repülni vágyó utasokkal a Flytaxi segítségével.

Csak ebben az országban több, mint száz, kisgépek fogadására alkalmas repülőtér van, tehát bármilyen belföldi úticél könnyedén elérhető, legyen szó sétarepülésről, nyaralásról vagy üzleti útról. A nagy légitársaságokkal szembeni egyik előnye ennek a megoldásnak, hogy nem kell súlyos órákkal az indulás előtt kiérned a repülőtérre, így a teljes utazási idő akár 50%-kal is rövidebb lehet.

fyltíxi sétarepülés

Regisztrálj a Flytaxi weboldalán, majd böngéssz az elérhető repülő utak között, majd vedd fel a kapcsolatot a pilótával a profilján található elérhetőségek segítségével, vagy tedd fel kérdéseid Flytaxi levélben!

A repülő utakra egyszerűen a „foglás” gombbat tudsz jelentkezni. Egy időben akár több utasnak is tudsu foglalni. Csak a szabad férőhely szabhat határt. Fontos tudni, hogy az út ára független az utasok számától, tehát ha például a meghirdetett négy helyre csak két utas jelentkezik, az ár akkor is változatlan marad. Látogass el még ma oldalunkra, és repülj te is a Flytaxival!

Pilótaként hirdetéseket adhatsz fel repülőútjaidról.

Az első 50 hirdetés INYGENES!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!