Segítünk a tartózkodási engedély megszerzésében és a letelepedésbenCégünk a hosszú évek alatt a letelepedés, bevándorlás és cégalapítás valódi specialistájává vált, ezért ehhez hasonló ügyekben a legjobb, ha hozzánk fordul. Vegyen részt ingyenes konzultációnkon, és amennyiben minket választ, tartózkodási engedélyének megszerzése a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb lesz az Ön számára. VIP szolgáltatásunknak hála nem kell idejét sorban állással vesztegetnie, sem nyomtatványok tömegét kitöltenie; mi minden terhet leveszünk a válláról, és Önnek már csak a kész engedélyért kell irodánkba fáradnia.

Mindenképpen fontos megemlítenünk, hogy ideiglenes tartózkodási engedély megszerzésére kizárólag tajvani, hongkongi japán, dél-koreai, új-zélandi, ausztrál, valamint chilei, ügyfeleinknek van lehetősége. Mivel – ahogyan a nevében is benne van – az ideiglenes tartózkodási engedély csupán egy adott időtartamra szól, ami jellemzően három hónap, gyakori feladatunk ezek meghosszabbítása is. Sajnos az ideiglenes tartózkodási engedély meghosszabbításához általában el kell hagyni Magyarország területét. Ez nem csak sok pénzbe kerül, de rendkívül időigényes is, ezért munkatársaink mindenképpen arra törekednek, hogy lehetőség szerint erre ne kerüljön sor.

Szakértő munkatársaink az állampolgárság megszerzésében is segítségére lehetnek. Ez azonban meglehetősen kemény dió, amit jelentős mértékben megkönnyít, ha az ügyfél rendelkezik magyar családtagokkal vagy rokonokkal, akár igen távoliakkal is. Ha esélyét látja távoli, magyar rokonok létére, mi családfakutatással segítjük a megtalálásukat. Emellett természetesen a magyar nyelv ismerete is elengedhetetlen az állampolgárság megszerzéséhez.

Cégünk jogászai és ügyvédei jogi segítséget is nyújthatnak.

Szakterületünk a bevándorlás, letelepedés és a cégalapítás, azonban egyéb területen is segítségére lehetünk, tehát forduljon hozzánk bizalommal!

Ha direkt segítséget nem is feltétlenül tudunk nyújtani minden esetben, mindenképpen olyan kollégákhoz irányítjuk, akik az adott problémára szakosodtak.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp