Program-ötletek ovis gyerekzsúrraGyerekzsúrt rendezel?

Kimentek a meghívók, megvan minden dekoráció, étel, ajándék és eljött a nagy nap. Az egyik legnehezebb feladat lekötni a gyerekeket a buli időtartamára. Ha óvodás korúakról van szó, biztosítsunk sok mozgás lehetőséget.

Ha jó idő van, remek kinti játék a célba dobás, fogócska, vagy a dínócsont-expedíció.
Egy nagy kartonlapra rajzoljunk fel egy dinoszaurusz alakot, majd vágjuk ki.
A rajzot osszuk fel részekre, vágjuk szét; ezek a lesznek a dínó csontok. Rejtsük el a csontokat a homokozóba, a gyerekeknek pedig össze kell gyűjteniük őket.

A megtalált darabokat összeillesztve, a dínót fel lehet ragasztani egy kartonra, és akár ki is lehet festeni közösen. A kicsik szeretik a rejtélyeket és a titokzatos dolgokat. Beltéri gyerekzsúr játéknak kiváló lehet a kitalálós, azaz amikor egy dobozba összegyűjtünk kisebb tárgyakat (pl. fésű, hegyező, hajcsat, kisautó, ceruza…) majd takarjuk le a dobozt.

A feladat, hogy a belenyúlva a kicsik tapintás alapján próbálják kitalálni, mit emeltek fel a tárgyak közül. A gyerekzsúron az ovisokat nem könnyű lekötni, de a LogiKoffer kincskereső játékkal nem jelent problémát.

Ez a bérelhető szülinapi játék nemcsak szórakozat, de gondolkodtat is. A kicsik különböző logikai és ügyességi feladatok megoldásával jutnak el az elrejtett kincshez. A kincs után pedig jöhet a jutalom és a torta!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp