Profi tisztaság otthonában isMár rá sem tud nézni az időtlen idők óta pecsétes kanapéjára, amit hiába súrol, esetleg elege van abból, hogy hiába porszívózik naponta, a szőnyegein ez alig látszik?Ideje változtatni a módszerein! A fárasztó kézi súrolás gyakran több kárt okoz, mint amennyi hasznot hoz, ugyanis a felületet is könnyedén károsíthatja, így akár új vagy újszerű bútorainknak is kopottas, ócska külsőt kölcsönözhet. A porszívó a mindennapi takarításokra remek eszköz, azonban a szőnyegek szöveteinek mélyét a súroláshoz hasonlóan ez sem éri el, így nem csak a makacsabb szennyeződésekkel, hanem az itt élő poratkákkal szemben sem hatékony.

A poratkákról tudni kell, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem a házipor, hanem ezek a kis élőlények okozzák a porallergiát.

Tehát profi eszközre van szükség, viszont a professzionális takarítógépek rendkívül drágák, és egy átlagos háztartásban ki sem lenne használva, mivel nagytakarítás a legpedánsabb otthonokban sincs naponta.

A TakarítógépRent kárpittisztító gép kölcsönző viszont ideális megoldást jelent Önnek. Csupán annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk, mi elvisszük a gépet a megbeszélt időpontban, majd el is hozzuk, tehát Önnek ki sem kell lépnie otthonából. Az ipari minőségű kárpittisztító gép tisztítószeres melegvizet fecskendez, azonban a száradás kevés időt vesz igénybe, a rendkívül erős szívófejnek köszönhetően, ami az elhasznált vizet külön tartályba gyűjti.

A kárpittisztító gép kölcsönző most remek bérleti díjakkal és ingyenes házhozszállítással áll rendelkezésére.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp