Professzionális takarító eszköz barátságos költséggelOtthonaink sokfélék lehetnek, azonban az minden lakásban közös, hogy a por kisebb, vagy nagyobb mértékben, de mindenhol megjelenik. Gyakori porszívózással és törölgetéssel a látható por legnagyobb részétől megszabadulhatunk, azonban a szőnyegek, vagy kárpitozott bútorok mélyén található szennyeződéseket a hagyományosabb módszerekkel nem érjük el, így megszabadulni sem tudunk tőlük. Ez különösen a porallergiában szenvedők számára jelent rossz hírt.

A porallergiát nem egyszerű, közönséges házipor okozza, hanem egy szabad szemmel nem látható, apró méretű élősködő, a poratka. Ezek az állatok jellemzően szőnyegekben, ágyakban, ülőgarnitúrákban vagy akár függönyökben élnek, és lehullott, emberi hámsejtekkel táplálkoznak. Ezek ürüléke kiszárad, elporlad, és a levegőbe kerül, ami sokaknál allergiás reakciót vált ki. Bár a kézzel történő súrolás vagy a porszívó nem szabadít meg tőlük, egy professzionális, minőségi takarítógép igen. Egy ilyen eszköz tisztítószeres meleg vizet fecskendez mélyen a szálak közé, majd erős szívófejével összegyűjti az elhasznált vizet egy külön tartályba. Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb típus a Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép. Egy ilyen gép megvásárlása, karbantartása és esetleges javíttatása anyagilag rendkívül megterhelő a legtöbb család számára, ráadásul jellemzően senki sem használja otthonában napi rendszerességgel.

A takarítógép kölcsönzés viszont mindenki számára elérhető, gazdaságos és hatékony megoldás. A Takarítógép Rent Budapest jóvoltából a lehető legkényelmesebb a kárpittisztítógép bérlés; kollégáink a megbeszélt időpontban kiszállítják a gépet, beüzemelik, és szakszerű használatáról is tájékoztatnak.

Nálunk nincs házhozszállítási díj, ráadásul kaucióval sem kell számolni. Önnek ki sem kell lépnie otthonából, hiszen használat után az eszközt el is hozzuk otthonából. A takarítógép szőnyegek, kanapék, ágybetétek vagy fotelek mellett autója belterében is eredményesen használható.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!