Páncélszekrény mindenkinekSajnos a mai világunkban az egyre romló közbiztonság és a gyakori betörések száma azt tükrözi a békés állampolgárok felé, hogy ha meg akarják őrizni értékeiket, irataikat, esetleg emlékeiket, amik csak a tulajdonosának fontosak, nem elég a kulcsra zárt ajtó. Hiába vannak szomszédok, vagy egy jól megtermett házőrző kutyával is rendelkezünk, ezek nagyon kis százalékban riasztják el a betörőket.

Minden családban vannak értékek, amiket otthon szeretnénk a legbiztonságosabban tárol.

Erre a megoldásra cégünk a megoldás. Számtalan páncélszekrényeket forgalmazunk, telepítünk és szervízelünk. Rengeteg megoldásunk van arra, hogy a lehető legbiztonságosabb helyen tudja értékeit. Nagyon sok lehetőség közül tud a leendő ügyfelünk választani.

A diszkrét, elrejtett páncélszekrények mellett megtalálható a robosztus, „tekintélyt parancsoló” monstrumok is.

páncélszekrények

Nem csak páncélszekrényekkel foglalkozunk.

Külön páncéltermeket, szobákat, ingatlanokat is át tudunk formálni olyan bombabiztos helyiséggé, amibe nem fog csalódni. Megtalálhat minket bankok, pénzügyi cégek biztonságtechnikai felszerelésében is.

Cégünk nem csak otthonokban, magánszemélyeknek forgalmaz páncélszekrényeket. Ipari létesítményekben, iskolákban, gyárakban, közhasznú intézményekben is jelen van. Biztos háttérrel, profi csapattal állunk a vevőink részére már lassan 24 éve. Az ország egész területén és a nemzetközi piacon is jelen vagyunk.

Tekintse meg referenciáinkat és keresse fel az egyik kapcsolattartónkat. Nem fog csalódni. Hívjon még ma!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp