Marslakócskák - Óvja gyereke egészségétMinden gondoskodó szülő jól tudja, hogy lehetetlen küldetés a gyerekeket minden baktériumtól és vírustól távol tartani, azonban szerencsére erre nincs is szükség. Az immunrendszerük megerősítésével elérhetjük, hogy védettek legyenek a különböző kórokozók ellen; erre tökéletes a Marslakócskák Imunactiv.

A Marslakócskák Imunactiv a gyerekek jó közérzetéről és vitalitásáról gondoskodik, miközben C-vitamin és cink tartalma erősíti az immunrendszert, így ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.A wavita.hu webáruházban természtesen a többi Marslakócskák terméket is megtalálja, amik mind-mind különböző célokra készültek. Van, amit hosszú távú felhasználásra fejlesztettek ki, és vannak, amik a szervezet aktuális, megnövelt szükségleteit fedezik.

A Marslakócskák Omega 3 a gyerekek egészséges szem és agyműködéséhez járul hozzá omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően, a Marslakócskák Gummi pedig a benne található kalcium miatt a csontfejlődésből veszi ki a részét. A bodza, erdei gyümölcs, narancs és eper ízesítések között biztosan megtalálja gyereke kedvencét, miközben egyik sem tartalmaz cukrot, laktózt, glutént, mesterséges színezéket vagy tartósítószert.

Látogasson el még ma a wavita.hu webshopba, ahol válassza ki a gyerek korának és aktivitásának megfelelő Marslakócskák terméket!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp