Örökítsétek meg az eljegyzésetek varázslatos pillanatátEgy párkapcsolatban az egyik legmeghatározóbb élmény az eljegyzés napja. A nagy kérdés feltevése történhet egy romantikus vacsorán, valamilyen ünnepen, vagy akár egy fővárosi kirándulás alkalmával is. Homor Bernadette engagement photographer Budapest legszebb helyeire kísér el benneteket, hogy megörökítse a nagy pillanatot.

Fővárosunk rengeteg építészeti kinccsel, illetve lélegzetelállító panorámával büszkélkedhet, amelyek tökéletes helyszínt jelentenek egy meglepetés eljegyzéshez és a fotózáshoz. A stúdióban készült, korlátozott lehetőségek helyett tehát nyitott, élettel teli környezetben készülhetnek rólatok a szebbnél szebb fényképek. Finom részletek, őszinte érzelmek fognak megjelenni a fotókon, melyek közül legalább 40 darabot kaptok meg ízlésesen retusálva, tökéletesítve. A fotózás nagyjából másfél órát vesz igénybe, egy vagy két helyszínt választhattok hozzá. Budapesten például a Szent István Bazilika, a Budai Vár, a Halászbástya vagy a Lánchíd, Szabadsághíd ideális pontok, de a művészi, egyedülálló Szentendre is fantasztikus lehetőségeket rejteget. Az évszak nem számít! Persze tavasszal és nyáron készülnek a legvibrálóbb képek, az ősznek és a télnek is megvan a maga romantikus hangulata.

Természetes, ha izgulsz az eljegyzés miatt, hiszen nyilván azt szeretnéd, ha minden a legjobban sikerülne és a párod hihetetlen boldog lenne. Csak nyugalom! Bernadette nem csak az esemény dokumentálásáról gondoskodik, hanem segít neked az apró részletek megtervezésében is attól kezdve, hogy mit vegyél fel, egészen odáig, hogy hogyan juthattok a helyszínre anélkül, hogy a párod gyanút fogna.

Homor Bernadette engagement photographer budapesti eljegyzési fotózáshoz három csomagot állított össze, amik közül igényeid szerint választhatsz: Crystal, Pearl és Diamond. A Crystal csomag tökéletes egy könnyed eljegyzéshez, mindenféle „extra” nélkül, vagy ha te magad szeretnéd intézni a részleteket. A Pearl és a Diamond csomagok már teljesen személyre szabhatók, te határozod meg, hogy miben vársz közreműködést Bernadette-től. Bármelyiket is választod, jó kezekben leszel! Bernadette megörökíti az egyik legszebb pillanatotokat, amit átélhettek a kapcsolatotokban. Az elkészült profi fotókat még az unokáitok is csodálni fogják!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!