Ollós rácsok otthoni használatra is!Szeretné óvni családja épségét, otthoni értékeit, esetleg üzletét, irodáját? Az elektronikus biztonsági rendszerek, megfigyelőkamerák és riasztók mellett a fizikai akadályok sem elhanyagolandók.

A Pető Védelem már az 1980-as évek óta foglalkozik vagyonvédelmi fémszerkezetek gyártásával, kiépítésével és szerelésével. Biztonsági rácsaink és kapuink hosszú évtizedekig megbízhatóan szolgálják otthona vagy üzlete védelmét. Tevékenységünket az ország teljes területén, sőt a határon túl is végezzük. A termékeket házhoz szállítjuk és a helyszínen szereljük, hosszútávú garanciát vállalunk.

Amennyiben mozgatható biztonsági rácsot szeretne, az egyik legrégebbi, ugyanakkor legmegbízhatóbb megoldást az ollós rácsok jelentik.

Az ollós rácsok alkalmasak:
- családi házak, lakások védelmére (ajtókra, ablakokra, erkélyre, teraszra)
- belső helyiségek lezárására (például háziállatok távoltartására, elszeparálására)
- lépcsőházak lezárására, az egyes emeletek védelemére
- műemlék jellegű épületek külső-belső védelmére
- üzletek bejáratához, kirakatához
- irodák és telephelyek védelmére.

Az ollós rácsokat jellemzően olyan helyekre választják, ahol nem szükséges a motorikus mozgatás, vagy nincs a beépítéshez elegendő hely felül. Az ollós rácsot harmonika-szerűen oldalra összecsukhatjuk, így nem foglal nagy helyet és a kilátásban sem akadályoz. Előnye még, hogy kézzel csukható, nyitható, nem kell hozzá különleges eszköz, sem túlzott fizikai erő.

Ollós rácsainkat igény szerint ablakok belső oldalára is szereljük.Így összesen 4cm-t foglalnak a függöny mögött, nappal oldalratolhatók, éjszaka pedig ellehetetlenítik az illetéktelen behatolást. Ezzel a megoldással a nyári hőségben is nyugodtan nyitva hagyhatja az ablakokat éjszakára és átszellőztetheti otthonát anélkül, hogy aggódnia kellene a betörők miatt.

Az ollós rácsok egy vagy két irányba is összetolhatók, kifordíthatók az Ön igényei szerint. A rácsokat horganyozzuk és az Ön által kívánt színre festjük, így esztétikus és tartós lesz a végeredmény.

Biztonsági rácsok kivitelezéséért forduljon bizalommal a Pető Védelem Kft-hez!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!