Minőségi vízmelegítő rendszerek az AristontólMa már szinte minden lakásban található vízmelegítő készülék. Ha építkezik vagy lecserélné meglévő bojlerét, az Ariston bojler kínálata globális népszerűségnek örvend.

Az Ariston ötven éve élvezi a fogyasztók bizalmát és igyekszik a legtöbbet nyújtani.

A fűtő- és vízmelegítő rendszerek minősége mellett az esztétikumra is odafigyel. Az olasz formatervezés és a felhasznált anyagok miatt az Ariston bojlerei szinte bármilyen stílusú fürdőszobába remekül illenek. A választásnál fel kell mérnünk, mekkora űrtartalmú vízmelegítőre van szüksége a háztartásnak. Ezután dönthetünk arról, milyen teljesítményű és típusú bojlert szeretnénk.

A Netkazán webáruházban többféle Ariston bojler található, melyek hagyományos elektromos és gázbojlerek, vagy kombinált, hőszivattyús működésűek. Utóbbi a vízmelegítők új generációja, mely környezettudatos háztartásokba is javasolt.

A hőszivattyús bojlerek a lakás/környezet levegőjét felhasználva melegítik fel a tárolóban lévő vizet. Ha maximális kényelmet és okos-otthont szeretne, válassza a Velis Evo Wifi készüléket, amelyet bárhonnan, bármikor beállíthat, hogy mire hazaér, megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű víz várja.

Ha nem tud dönteni abban, hogy melyik fűtőteljesítményű és űrtartalmú bojler a legoptimálisabb választás az Ön számára, akkor kérje bátran a Netkazán szakembereinek segítségét!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp