Minőségi játékok megfizethető áron!2020 tavasza sajnos egyedülálló időszak, mivel a koronavírus okozta korlátozások miatt a legtöbben a korábbinál sokkal több időt töltünk otthonunkban, és ez természetesen a gyerekekre is igaz. Hogy hosszú időre lekössük őket, remek játékokra van szükség, remek játékokból pedig sohasem elég, mindig szükség van újabbakra. Ezek biztonságos beszerzésére pedig nincs jobb hely, mint a Játéktenger játék webáruház.

Friss levegőre mindig szükség van, ezért a játékbolt kínálatában kültéri játékok széles választéka is elérhető. A tavaszi napsütésben remek időtöltés például a Peppa malacos labdával vagy állatos homokozóformákkal játszani. Mindenképpen meg kell említenünk a Step2 kültéri játékokat is, amiket minden kisgyerek szeret. Főleg a kisfiúk kedvencei a vagány kormányozható, tolható sportautók, amik kiváló eszközök a babakocsiról való leszoktatásra és a gyerekek kényelmes utaztatására. A behajtható tolókarnak köszönhetően szállítása és tárolása is könnyű. Az autók olyan extrákkal vannak ellátva, mint a pohártartó, működő duda a kormánykeréken és biztonsági öv. A kisautó irányítása könnyű, a gumikerekei halkan gördülnek minden felületen.

A Step2 kerti játékai is igen népszerűnek számítanak. A kerti játékok vásárlásakor a legfontosabb szempont a biztonság, ezért is törekszik a Step2 amerikai gyártója a kifogástalan minőségre. AStep2 kültéri játékok és gyerekbútorok felszíne szép sima, falvastagságuk egyenletes, amit az úgynevezett rotációs öntés használatával érnek el. Rendkívüli merevségüknek köszönhetően strapabíróak, ütésállóak és a terhelést is jól bírják. Kevés részből állnak, így összeszerelésük nem okoz nehézséget, ráadásul remekül ellenállnak a téli fagyoknak és a tűző nyári napnak is.

Játékboltunkban természetesen rengeteg társasjátékot, babát, kisautót, akciófigurát, plüssállatot, kreatív játékot, kirakóst és számtalan más játékot is találhatsz, amik remek szórakozást nyújtanak a gyerekeknek akkor is, ha kint rosszra fordul az idő.

Nem csak a gyerekek, hanem sok felnőtt kedvence is a Lego, amivel a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.A kisebbeknek viszont inkább a nagyobb darabokból álló Playmobil és Duplo építőkockákat ajánljuk.

A Játéktenger online játékbolt folyton változó akciókkal és igazán széles választékkal vár, ráadásul a kiszállítás 15000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!