Minőségi használt ruha korrekt nagykerből!Gondolkozott már saját turkáló üzlet nyitásán? Netán frissítené meglevő secondhand árukészletét? Megbízható használtruha nagykert keres? A Budapesttől mindössze 20 kilométerre levő Bemo-Textiltől válogatott, minőségi használtruhákhoz juthat.

Cégünk már több mint 5 éve tevékenykedik a secondhand kereskedelemben. 2014 óta foglalkozunk használt ruhák szortírozásával és forgalmazásával. Munkánkat családias légkörben végezzük, így hatékonyabban tudjuk ellenőrizni a holmik minőségét, észrevesszük az apróbb hibákat, hiányosságokat is. Igyekszünk tehát vevőink számára kifogástalan árut átadni, a lehető legjobb ár/érték arányt megvalósítani. A gyűjtések elsősorban Németországból, Ausztriából, Svájcból és Hollandiából származnak. Használtruha nagykerünktől válogatott férfi, női és gyerek ruházat, cipők, kiegészítők, lakástextilek is beszerezhetők.

Áruinkat az alábbi kategóriákba szortírozzuk:

Krém: Minden secondhand kereskedelemben jártas tudja, hogy ez a legjobb, legdivatosabb ruhák kategóriája. Itt találhatók az igazán márkás, kifogástalan minőségű ruhák.

1. osztály: Ide soroljuk a divatos, jó állapotú, de apróbb hibás termékeket.

2. osztály: Használtabb ruhák, olcsón beszerezhető, és még eladható minőségű darabok.

3. osztály: Nagyobb hibájú vagy nagyon használt termékek, melyek javarészt exportra készülnek.

Ha Ön még csak most gondolkodik üzlet nyitásán, természetesen a megfelelő mennyiségű és minőségű áru a legfontosabb. Vannak azonban olyan részletek is, amelyekre mindenképpen figyelnie kell! A bolt legyen igényesen berendezve, a termékek pedig jól meg legyenek világítva, hiszen egy szép, kiváló állapotú ruha tökéletes fényben még magasabb minőségűnek fog hatni. Néhány próbababa beszerzése szintén kifizetődő!

Ami az árubeszerzés illeti, sok kiskereskedő kutat megbízható használtruha nagyker után. Sajnos rengeteg a negatív tapasztalat, a nem megfelelő minőségű krém ruhák, hibás darabok belecsempészése a csomagba és más trükkök. A Bemo-Textilhez viszont bátran fordulhat, nálunk a krém valóban a tökéletes állapotú, divatos ruháké!

Raktárunkat Ráckeresztúron látogathatja meg, a fővárostól 20 km-re, az M6-os autópálya mellett. Mielőtt útnak indulna, mindenképp egyeztessünk időpontot! A megbeszélt időpontban szívesen fogadunk minden érdeklődő kiskereskedőt.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp