Milyen szempontok szerint válassz szőnyeget?Szőnyeg webáruházunk folytonosan bővülő outlet kínálatában a klasszikus és modern szőnyegek éppúgy megtalálhatóak, mint a rövid szálúak és a hosszú szálú, puha shaggy szőnyegek is.

Szőnyeget alapvetően nem 3-4 évre, hanem sokszor évtizedekre veszünk, ám még akkor is számít, hogy mennyit költünk rájuk, ha hosszú távú befektetésként nézzük őket. Ha új lakásba költözünk, komoly összegeket is elkölthetünk szőnyegekre, és akkor még nem is vettünk minden szobába, csak a legszükségesebb helyekre. A nappaliba, a hálóba, az előszobába és a fürdőbe. Ha saját lakásunkról van szó, nyilván nem sajnáljuk rá a pénzt, de ha már albérletről, ott már jobban meggondoljuk, hogy milyen áru szőnyeget veszünk. Persze nem érdemes a saját kényelmünkön spórolni, viszont nem is kell feltétlen vagyonokat elköltenünk szőnyegekre.

Szőnyeg outlet kínálatunk pont azoknak szól, akik nem tudnak és nem is akarnak lemondani a szép szőnyegekről, de azt már jobban meggondolják, hogy mennyit is költenének el rájuk. Kihagyhatatlan akciókkal várunk mindenkit, aki új szőnyeget szeretne vásárolni megfizethető áron. Szőnyegkészletünk állandó, raktáron levő termékekkel rendelkezik, de folyton helyet adunk a csalogató áru újdonságoknak is.

Szőnyeg webáruház

Milyen szempontok szerint válassz szőnyeget?
Megoszlanak a vélemények arról, hogy kell-e szőnyeg egy lakásba, és ha igen, pontosan hány darab és hova, de azért a legtöbben arra esküsznek, hogy sokkal otthonosabbá válik minden lakás akkor, ha abban szőnyegek is vannak. Napjainkban olyan tág a szőnyegpaletta, hogy szinte csak a képzeletünk és ízlésünk szab határt annak, hogy éppen milyet vásárolunk. Vehetünk extra puha hosszú szálú shaggy szőnyeget vagy rövid szálú pamut szőnyeget, dönthetünk kör vagy szögletes alakú mellett, lehet vidám mintás vagy letisztult egyszínű, élénk színű vagy éppen semleges árnyalatú, ami nem kirívó, sokkal inkább beleolvad a környezetbe.

Amikor szőnyegvásárlásra adjuk a fejünket, érdemes a következő szempontok szerint döntenünk:


• a lakás melyik helyiségébe szánjuk
• milyen anyagúak, stílusúak a szoba bútorai
• milyen alakzatú a szoba
• világos vagy inkább sötét a helyiség
• milyen színűek a falak
• mennyire lesz kitéve nagy igénybevételnek
• szeretnénk-e mi magunk tisztítani vagy inkább szakemberre bíznánk
• a család bármely tagja allergiás-e a műszálra, a poratkára
• tartunk-e háziállatot
Ha ezekre a kérdésekre sikerül érdemben is válaszolnunk, máris közelebb kerülhettünk az ideális szőnyeghez.

A szőnyeg egy kitűnő módja annak, hogy lakásunkat otthonosabbá, kellemesebbé tegyük. De nem mindegy mennyit fizetünk érte, és milyen minőséget kapunk a pénzünkért. A drága szőnyegek minősége is lehet rossz, viszont egy kedvezőbb áru, olcsó szőnyeg is lehet jó kifogástalan minőségű, ha tudjuk, honnan vásároljunk ilyet. A Szőnyeg Diszkont Webáruház oldalán olcsó szőnyegek várnak rád, széles kínálatból válogathatsz! A legtöbb szőnyegünk rendkívül sokoldalú és többféle színben is megvásárolható.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp