Milyen nyomtatót vegyünk otthonra?Nyomtatóvásárlásakor át kell gondolnunk, hogy mire és mennyit fogjuk használni a készüléket. Receptek, egy-egy családi kép és hivatalos papírok nyomtatására? Vagy jelentősebb mennyiségű fotót, szöveget - akár könyvet - szeretnénk vele nyomtatni? Ha pontosan felmértük az igényeinket, kezdődhet a keresgélés. Persze mindenki gyors, olcsón fenntartható nyomtatót keres, de ne vásároljuk meg rögtön a legolcsóbb készüléket, amit találunk!Általánosságban elmondható, hogy a drágább nyomtatók jobban bírják a strapálást és/vagy olcsóbban üzemeltethetők. Egy olcsóbb típus esetén előfordulhat, hogy akár a készülék árának többszörösét ráköltjük a fogyóeszközökre évente.Érdemes utánajárni egy-egy szimpatikus nyomtatónak, véleményeket, értékeléseket elolvasni.

Otthoni használatra legtöbbször tintasugaras multifunkciós készüléket választanak, ezzel megoldott a másolás, szkennelés és a nyomtatás is. A tintasugaras nyomtatók bármilyen minőségű papírra szépen nyomtatnak, akár fotókhoz is tökéletesen megfelelnek. Ezzel szemben viszont kicsi a kapacitásuk és ritka használat mellett a festék beszáradhat.

Ha az eredeti tintapatront drágának találja, ma már prémium utángyártott patront is vásárolhat, amivel ugyanazt a minőséget éri el.

A lézernyomtatók legfőbb előnye a költséghatékonyság. Nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatás esetén válasszuk ezt a típust – a színes kivitelnek igen borsos ára van. A lézernyomtatóknál a papír minősége is fontos ahhoz, hogy tökéletes legyen a nyomtatásunk. Persze az eredeti tonerek sem olcsók, ám ugyanúgy, mint a tintapatronoknál, itt is van alternatív megoldás. Az Online Toner webáruházban eredeti tintapatronok és tonerek mellett minőségi alternatív kellékeket is kínálunk, így bármelyik mellett dönt, jól választ!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp