Magas minőségű eszközök, alacsony költséggel!Legyen otthona bárhol is, egészen biztos, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de némi por jelen van, takarítson bármennyit is.

Igaz ugyan, hogy a gyakori portörlés és porszívózás megszabadítja a látható por legnagyobb részétől, fontos tudni, hogy ezek a hagyományos módszerek sajnos gyakorlatilag teljesen hatástalanok a kárpitozott bútorok és szőnyegek mélyén található szennyeződésekkel szemben. Ez nem csupán higiéniai szempontból rossz hír, de a porallergiában szenvedőket különösen hátrányosan érinti.

A porallergiát a közhiedelemmel ellentétben nem az egyszerű házipor okozza, hanem a mikroszkópikus méretű poratkák. Ezek az aprócska állatok leggyakrabban a szőnyegekben, ülőgarnitúrákban, függönyökben és ágyakban élnek, ahol jellemzően lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak. Az allergiás reakciókat ezen atkák kiszáradt és elporladt ürüléke, illetve teste váltja ki, miután a levegőbe kerül.

Az egyszerű kézi súrolás vagy porszívózás bár nem sokat segít, ez nem jelenti azt, hogy ne tehetne ellenük semmit.

Egy professzionális takarítógép meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a kárpitok és szőnyegek szálai közé, majd az elhasznált vizet a szennyeződésekkel együtt felszívja erős szívófejével. A kiváló minőségű, német gyártmányú Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép az egyik legnépszerűbb típusnak számít a piacon. Egy ilyen gép azonban igen költséges is; a magas vételár mellett a karbantartás és esetleges javítási költségek is jelentősek. Mivel egy ilyen eszközt senki sem használ otthonában napi rendszerességgel, a kárpittisztító gép bérlés sokkal észszerűbb választás a vásárlásnál.

A takarítógép kölcsönzés Budapest területén remek feltételekkel lehetséges cégünktől. Nálunk nincs kaució, és Budapesten belül a házhozszállítás is ingyenes. Az eszközhöz szőnyeg, illetve kárpitfejet is adunk, így egyetlen gép kibérelésével is lehetséges a szőnyegek mellett a foteleket, ágybetéteket, ágymatracokat, kanapékat és autókárpitokat is tisztává varázsolnia könnyedén.

A takarítógép használata egyszerű, azonban munkatársaink nem csupán beüzemelik azt, de kérésére a működését is megmutatják.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!