Láthatatlan szépségtrükk a dús és hosszú frizuráértBánod már, hogy levágattad a hajad, és most már hiányoznak hosszú tincseid?

Nem kell hónapokat, vagy éveket várnod, hiszen akár már holnap dús, hosszú hajkoronával tündökölhetsz: a megoldás egy pénztárcabarát, de nagyszerű minőségű OxY póthaj.

Abban az esetben is érdemes benézned webáruházunkba, ha a hajad egyszerűen csak túlságosan vékonyszálú és lelapul, amiből lehetetlen álmaid frizuráját elkészíteni. Amennyiben még nem vagy annyira járatos a póthajak világában, a damilos, más néven gumis póthaj lehet számodra a legjobb választás, mivel ezt a legkönnyebb kezelni, és nem adja fel úgy a leckét egy kezdőnek sem, mint például a mikrogyűrűs, ragasztócsíkos vagy varrott póthajak.

Elég a hajadra helyezni és egy fésűvel kihúzgálni alóla a hajszálaid; pillanatok alatt kész is. 100% emberi hajból készült, ezért épp úgy kezelheted, mint az igazi hajadat: festheted, moshatod, száríthatod, vághatod, vasalhatod és göndörítheted is kedvedre.

Ha egy csatos póthajat választasz, szintén elég néhány perc, és máris útra kész vagy, hajad minden egyes nap lélegzetelállítóan fog kinézni. A minőségi polimer-bevonatú csatoknak köszönhetően nem csupán egyszerű használni őket, de hajaddal is kíméletesek; a csatokat könnyedén cserélgetheted az alkalomhoz vagy épp a hangulatodhoz illően.

A csatos póthajak a könnyű használat mellett abban is hasonlítanak damilos társaikhoz, hogy használatuk közben az eredeti hajad szabadon nőhet, nincs kitéve olyan káros hatásoknak, mint például hajragasztás esetén. Ha egy OxY póthajat szerzel be, biztos lehetsz benne, hogy egy valóban észrevehetetlen szépségtrükkel dobod fel megjelenésed; a póthaj tökéletesen egybeolvad valódi hajaddal, amennyiben a megfelelő színt választod.

Kínálatunkban természetesen világos szőkétől koromfeketéig minden természetes színt megtalálsz.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp