Külföldre költözik? Visszük bútorait!Aki költözik, az gyakran esik abba a hibába, hogy utánajárás nélkül kiválaszt egy fuvarozó céget, akire aztán rábízza minden ingóságát. A cég lehet a legolcsóbb, vagy egyszerűen egy helyi vállalkozó, akit ismer az ügyfél, de biztosan ez a legjobb döntés? Utólag nem egy pórul járt ügyfél történetét ismerhetjük meg, akik megbánták hirtelen döntésüket.

Amikor költöztető céget választ, érdemes áttekinteni a referenciákat, a korábbi ügyfelek visszajelzéseit, a vállalkozás bemutatkozását.


Egy magára adó fuvarozó cég ezeket közzéteszi weboldalán és/vagy közösségi oldalán.

A Visszük.hu csapata felkészült szakemberekből, járműparkunk pedig rendszeresen karbantartott teherautókból áll. Mi komolyan vesszük megbízásainkat, hiszen ez a hivatásunk. Nálunk nincsenek „beugrós” sofőrök, sem alkalmi rakodók, kollégáink mind rutinos fuvarozó szakemberek.

Különösen érdemes ellenőrizhető, megbízható céget fogadni, amikor egy másik ország az úticél. A nemzetközi költöztetés ugyanis még több előkészületet és tapasztalatot igényel, mint belföldön. A Visszük.hu természetesen nemzetközi költöztetés esetén is teljeskörű garanciát vállal. Egyrészt garantáljuk a bútorok és használati tárgyak sérülésmentes megérkezését, másrészt pedig biztosítással is rendelkezünk. A hosszú út miatt extra-biztosan érdemes csomagolni a törékeny holmikat, amit akár rá is bízhat kollégáinkra.

Nemzetközi költöztetésben forduljon a Visszük.hu csapatához bizalommal! Cégünk egész Európában vállal költöztetést akár magánszemély, akár céges ügyfelek számára.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!