Korrekt takarítás megfizethető áronIgaz a régi mondás: a tisztaság fél egészség; azonban egy otthon folyamatos tisztántartása fárasztó, időigényes és soha véget nem érő kihívás.

Amennyiben a munkája miatt rendkívül elfoglalt és kevés a szabadideje, vagy csak azt nem szeretné takarítással tölteni, engedje meg magának azt a kis luxust, hogy egy korrekt takarító céget megbíz otthona tisztántartásával.

Korrekt takarítás

A Korrekt Takarítás egész Pest megyében rendelkezésére áll tapasztalt és megbízható takarítókkal; a kezdeti bizalom kialakulását erkölcsi bizonyítvánnyal és szerződéssel segítjük. Rendszeres és alkalmi takarítást is kérhet tőlünk, utóbbi például házibulik vagy nagyobb ünnepségek után tud remekül jönni, de a szokásos, őszi vagy tavaszi nagytakarítást is ránk bízhatja.

Utóbbi szolgáltatásunkra garanciát is vállalunk, tehát ha amennyiben Ön hiányosságot vagy hibát talál nagytakarításunk után, azt mi térítésmentesen korrigáljuk. Ha szeretné környezetét védeni a kemikáliáktól vagy allergiás a vegyszerekre, kérheti Bio takarítás szolgáltatásunkat is.

Ebben az esetben kizárólag természetes tisztítószereket használunk, mint például a citromsav, narancsolaj, cukornád kivonat vagy levendulaolaj. Ezek az anyagok 100%-ban lebomlanak, nem terhelik a környezetet és csak kellemes illat marad használatuk után.

A Korrekt Takarítás nem csupán lakástakarítást vállal: társasházakat, cégek irodáinak, üzlethelyiségeinek takarítását is vállaljuk, természetesen áfás számlával.
Tevékenységi körünkbe tartozik még az épületek nehezen hozzáférhető ablakainak tisztítása alpintechnikával. Ipari alpinistáink kizárólag a legjobb eszközökkel dolgoznak és érvényes alpinista engedéllyel rendelkeznek.

Kérjen tőlünk ingyenes visszahívást, és győződjön meg arról, miért érdemes a Korrekt Takarítást választania!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp