Környezetbarát és energiatakarékos megoldások az Ódor KlímátólMindig is nagyon fontosnak számított, hogy a fűtés, illetve a hűtés a lehető legjobban takarékoskodjon az energiával és az erőforrásokkal, azonban ez napjainkra hatványozottan igaz. Ennek egyik oka az energiahordozók utóbbi időben tapasztalható, kiszámíthatatlan áringadozása, a másik pedig, hogy a széndioxid-kibocsátás minimalizálása minden ember közös érdeke. Tehát röviden összefoglalva az energiatakarékos fűtés nem csupán olcsó, hanem lassítja a globális felmelegedést is.

Ennek köszönhető a hőszivattyús technológia térnyerése is, hiszen a Windex hőszivattyúk az általuk használt energia nagyobb részét a környezetből nyerik ki, ami típusuktól függően lehet a levegő, víz vagy a talaj. Cégünk, az Ódor Klíma immár több, mint egy évtizedes tapasztalattal vállalja levegős hőszivattyúk szakszerű beépítését, beüzemelését, javítását és szervizelését, illetve segítünk a hőleadó rendszerek megtervezésében is.

Windex klíma

Természetesen nem csupán hűszivattyús rendszerekkel lehet spórolni, hiszen a jól kiválasztott, modern légkondicionáló készülékek szintén nagyságrendekkel kevesebb energiát fogyasztanak, mint a régi, esetleg alacsonyabb minőségű darabok. Tapasztalatainkból jól tudjuk, hogy például egy Glee, vagy Windex klíma nem csupán évtizedekig képes megbízhatóan üzemelni a megfelelő karbantartás mellett, de hosszabb távon igen sokat is lehet velük spórolni.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik a legjobb típus?Erre azonban nem lehet egyértelmű, egyszavas választ adni; mivel nincs két egyforma épület, ezért nincs két egyforma szituáció sem. Mi immár több, mint húsz éve vagyunk a szakmában, és amit a légkondicionálókkal kapcsolatban tudni lehet, azt mi már nagy valószínűséggel tudjuk, de ennek ellenére továbbra is fel kell mérnünk a helyszínt, hogy egy ideális típust tudjunk ajánlani. Sokakat csábíthat a gondolat, hogy mindenféle külső segítség nélkül, önállóan oldják meg otthonuk klímakérdését, és például egy webáruházból vagy egy bevásárlóközpontból beszereznek egy olcsónak tűnő darabot, majd azt saját kezűleg be is szerelik.

Ezt azonban több okból sem ajánljuk, mivel ez később számos többletköltséggel, illetve egyéb bonyadalommal járhat, talán elég csak a garancia érvényesítését említeni, ami ilyenkor nem feltétlenül könnyű. Kérje inkább ingyenes helyszíni felmérésünket! Ennek során felmérjük, hogy az Ön számára pontosan milyen típusú klíma lenne ideális, illetve többet mondhatunk a költségekről is. Az általunk beszerelt termékekre természetesen hosszútávú garanciát vállalunk, ami kiterjed munkánk színvonalára is.

Keszthely, illetve Hévíz ötven kilométeres körzetében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, hívjon minket még ma!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!