Költözzön velünk! Költöztetés, irodaköltöztetés Budapesten és vidéken, percdíj alaponKöltözésénél válassza a valódi minőséget, kedvező díjainkat, professzionális szaktudásunkat! Vállalunk költöztetést Budapesten, vidéken, külföldön, valamint igénybe veheti tehertaxi szolgáltatásunkat. Percdíj alapon, megtévesztés nélkül végezzük munkánkat. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Igazi csapattal, tagjait megválogatva, évek óta együtt dolgozunk, megbízható, lelkiismeretes emberekkel, ezt fogja megtapasztalni, ha minket választ. Célunk, hogy szervezetten, megfelelő ütemben el tudjuk végezni a költöztetést.

Hívja cégünket, ha szeretne mihamarabb költözni eddigi lakásából, házából! Teljeskörű költöztetést is végrehajtunk. Ebbe beletartozik a csomagolás, csomagolóanyag beszerzése is, ha úgy szeretné, és igény van rá. Szükség esetén lomtalanítást is végzünk, valamint lehetőség van raktározásra is. Bútorai szétszerelése, összeszerelése is lehetséges, ha ezzel megkönnyítjük a szállítás feltételeit.

Költöztetés, irodaköltöztetés határok nélkül!


Rendelje meg tehertaxi szolgáltatásunkat! Zongora, egy-két bútor, vagy páncélszekrény, egyéb nehéz tárgy elvitelére ezt ajánljuk. A tehertaxi Budapesten és vonzáskörzetében működik, valamint vidékről vagy vidékre is történhet elszállítás.

Irodaköltöztetés is profilunkba tartozik. Vállalati ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen az irodaköltöztetés szakmai tapasztalatunkba beletartozik. Kiváló csapatunk megfelelő hozzáértéssel lebonyolítja ezt a költöztetést is.

Mit kell tennie, ha szeretne költöztetést rendelni? Mindenképpen keresse fel honlapunkat elsősorban bővebb tájékoztatásért.

Segítséget nyújt kérdései megválaszolásához, kalkulátor segítségével ki tudja számolni, előreláthatólag mennyibe fog kerülni a költözés. Lépésről lépésre megtudhatja, mi szükséges a költöztetés megrendeléséhez. Érdeklődhet telefonon is: 06307004007, 0617004077.

Keresse a Servitius Group Szolgáltató Kft.-t, ha szüksége van költöztetésre Budapest határain belül, vagy kívül, valamint tehertaxi szolgáltatást szeretne igénybe venni!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp