Logikoffer kincskereső játék kicsiknek és nagyoknakTedd felejthetetlenné gyerkőcöd szülinapi zsúrját! Egyedi szülinapi programok közé tökéletesen passzol a Logikoffer kincskereső játék. Bármilyen helyszínen játszható, akár szobában, akár az udvarban is. A játék összesen kb. másfél órát vesz igénybe, és nagyobb, 10-12 fős társaság is játszhatja.

A Logikoffer egy olyan bőrönd, amelyben elrejtendő tárgyakat és útmutatót találsz, a gyereknek pedig el kell jutniuk a kincshez különféle logikai, ügyességi és keresgélős feladatok által. A bőröndben mágikus tárgyak, titkos kódok segítik a megoldást.

kincskereső játék

A szülinapi programok egyik legizgalmasabb, legszórakoztatóbb eleme lehet, 1-2 órára leköti a kicsiket és nagyokat egyaránt. A Logikoffer küldetéseknek többféle tematikája van: választhatsz a Dzsungel Kincse, Kalózok Kincse és Nemzetek Aranya bőröndök közül.

Mindegyiket rendelheted szülinapi csomagban, ezekhez gyerekzsúr kiegészítőket adunk (dekoráció, jelmez és más extrák), így a gyerekek egy szuper tematikus bulin vehetnek részt. A Logikoffert Budapesten veheted át, azonban vidékiek számára is elérhető a nyomtatható kincskereső játék, ami felsős gyerekeknek ideális.

Valamennyi játékunkat kérheted felnőtt verzióban, ami feldobhat például egy csapatépítő tréninget vagy egy családi összejövetelt. Ha minőségi, gondolkodtató és szórakoztató szülinapi programokat keresel, válaszd a Logikoffert!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp