Karriertanácsok és rengeteg álláshirdetés a MonsterenHa szeretnél elhelyezkedni, vagy munkahelyet váltanál, látogass el a Monster.hu-ra!

A Monster egy olyan hely, ahova álláskeresőként és munkaadóként is érdemes regisztrálni. Munkaadóként tehetséges jelöltek közül válogathatsz, munkavállalóként pedig többezer állás között böngészhetsz. A Monster a világ egyik legnagyobb online toborzással és karrier lehetőségekkel foglalkozó hálózata, óriási önéletrajz-adatbázissal.

Ha állást keresel, feltöltheted önéletrajzodat ebbe az adatbázisba, hogy a munkáltatók is könnyebben rád találjanak és megkereshessenek állás ajánlataikkal. Beállíthatsz automatikus állásértesítőket, hogy azonnal értesülj a legfrissebb lehetőségekről. Okostelefonon applikáción keresztül is eléred a Monstert és pályázhatsz meg állásokat. A Monster karriertanácsokat is ad szakértők által írt cikkekben, de olvashatsz nálunk érdekes munkakörökről, illetve tippeket álláskereséshez.

Hogyan írj jó önéletrajzot és motivációs levelet?

Hogyan írd bele a fizetési igényt?

Mik az önéletrajz „aknamezői”, azaz amit kerülj a CV megírásakor? Erre és még sok más hasznos részletre világítanak rá cikkeink, melyek által profi önéletrajzzal és motivációs levéllel pályázhatod meg álmaid pozícióját. Külföldi állásokat is találsz a Monsteren, kereshetsz földrajzi hely szerint és munkakör szerint is. Tekintsd meg konkrét cégek bemutatkozóját és állásait, jelentkezz a szimpatikus helyekre!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp