Izgalmas fantáziavilág a Dickie Toys játékautókkalBevetés indul! A Dickie Toys játék rendőrautói, tűzoltó- és mentőautói megmozgatják a gyerekek fantáziáját. Váljon a Te gyermeked is a hétköznapi hősök valamelyikévé! Bármelyiket választja, már száguldozhat is a szirénázó autóval segíteni a bajba jutott embereken vagy elkapni egy rosszfiút.

A Dickie Toys totyogóktól serdülőkig minden korosztály számára kínál izgalmas és kreatív játékokat.A funkcionális járművekkel a gyerekek beleélhetik magukat a különféle hivatásokba, kitalálhatnak történeteket, létrehozhatnak egy teljesen saját fantáziavilágot. Ez a fejlődésük során nélkülözhetetlen, hiszen rengeteg viselkedési formát, reakciót tanulnak meg a szerepjátékok közben. Így hát hagyjuk, hogy a kis tűzoltók, rendőrök, mentők, mozdonyvezetők éspilóták érvényesüljenek.

Az egyik legnépszerűbb Dickie Toys játék a piros tűzoltóautó. A tűzoltók munkája kalandokkal teli és veszélyes, ezért mindenki hősként tekint rájuk. A jellegzeteskocsikból 15 centistől 30 centisig többféle modell elérhető a Játéktengernél. A sziréna hangja és a villogó fények már messziről figyelmeztetnek mindenkit, hogy a jármű épp egy tűzesethez száguld. A játékokat részletgazdag kidolgozás jellemzi, sőt van olyan tűzoltókocsi is, amivel ténylegesen lehet vizet spriccelni. Létráját nem csak emelni, hanem kitolni is lehet, hogy a magas épületek tüzeit is könnyedén elolthassák.

A Dickie Toys járgányai igazán élménnyel telivé teszik a játékot, ugyanakkor tanítanak is. Kezdődjön a felhőtlen szórakozás!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp