Ittas vezetésen kapták? Lőrik ügyvédi iroda a segítség!2017-ben több mint 15.000 alkalommal indult büntetőeljárás ittas vezetés miatt Magyarországon. Ez az adat is mutatja, hogy egy rossz döntés bizony következményekkel jár. Az, hogy adott esetben a járművezetés ittas állapotban szabálysértés vagy bűncselekmény, elsősorban a véralkohol-koncentráció értékétől függ.

Az elfogyasztott alkoholmennyiség mellett nincs jelentősége a járművezető személy alkoholtűrő képességének, életvitelének, életkorának, sem testfelépítésének.

Az ittas vezetésért szabálysértés esetén 30.000-100.000 Ft bírságot kell fizetnie,

bűncselekmény esetén gyakran többszázezer forintot is elérhet a pénzbüntetés, emellett akár több évre eltilthatják a járművezetéstől.

Ha Ön ellen ittas vezetés miatt eljárás indult, célszerű minél előbb egy büntetőjogi ügyvéd segítségét kérnie.

A Lőrik Ügyvédi Iroda ilyen és hasonló büntetőjogi ügyekre szakosodott.

Konzultációt követően Ön dönthet arról, hogy szeretné-e igénybe venni szolgáltatásainkat, és amennyiben igen, úgy kidolgozzuk a védekezési stratégiát

Ittas vezetés esetén ennek célja lehet a járművezetéstől eltiltás elkerülése, az eltiltás meghatározott járműfajtára vagy -kategóriára korlátozása, időtartamának minimalizálása vagy a pénzbüntetés minimalizálása. Ügyvédi irodánk magas színvonalú szolgáltatást nyújt, nálunk Ön nem csak egy ügyszám, hanem egy név. Mi Önt képviseljük!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp