Irodaköltöztetés biztonságosan és gyorsan!Az irodaköltöztetés nem olyasmi, amit érdemes az első költöztető cégre rábízni, aminek például belefutunk a hirdetésébe. Mindenképpen ajánlott professzionális, megbízható céget keresni, akikkel a költözés nem húzódik el, így az irodai munkában a lehető legrövidebb lesz a leállás.

A Bauer Teher mindig jó választás, ha költözésről van szó.

A szakmában eltöltött három évtized után tengernyi tapasztalattal lettünk gazdagabbak, így semmilyen helyzet sem állíthat minket megoldhatatlan kihívások elé. Mi már mindent láttunk, amit a költöztetés kapcsán csak látni lehet, miközben munkánk színvonaláról sokat elmondhat az a tény is, hogy mi vagyunk a Siemens hivatalos bútorszállítói.

Bauer irodaköltöztetésAz irodaköltöztetés velünk mindig gyors, hatékony, biztonságos és szakszerű. Garantáljuk, hogy minden egyes irodai eszköz pontosan olyan állapotban érkezik meg, mint amilyen a költözés előtt volt.

Mivel egy irodaköltöztetés viszonylag összetett feladatnak számít, mindenképpen szükséges a szorosabb együttműködés a megrendelővel. Először is, ajánlott a költözés időpontját egy vagy két héttel előre lefoglalni. Fontos tudni, hogy a naptárunkban a hó végi és a hétvégi időpontok korán betelnek, mivel a legtöbben kerülik a törthónapokat a bérleti díjak és a közüzemi számlák miatt is. Amennyiben Ön is hétvégén költöztetné irodáját, hogy hétfőn már folytatódhasson is a munka, velünk ez hétvégi felár nélkül megtehető.

A dátum mellett rendkívül fontos meghatározni a szállítandó mennyiséget is. Fontos kérdés például, hogy mekkora az iroda alapterülete, mennyi bútor van, hányadik emeleten található, van-e lift? Az sem elhanyagolható szempont, hogy vannak-e olyan túlsúlyos tárgyak, mint páncélszekrények, rack szekrények vagy hasonlók.

Lényeges, hogy tudjuk előre a címeket is, és hogy számolnunk kell-e behajtási engedéllyel vagy parkolási költségekkel.Ha mindez megvan, el kell döntenie, hogy „csak” a bútorok és egyéb holmik elszállítására van szükség, vagy egyéb szolgáltatásainkat is igénybe veszi, mint például a csomagolás. Kérésére az egész irodát szakszerűen becsomagoljuk, az ehhez szükséges dobozokat és fóliákat is biztosíthatjuk.
Ez arra az esetre is igaz, ha a csomagolást az iroda dolgozói maguk végzik.

Az irodabútor szerelés is szolgáltatásaink közé tartozik.

A megrendelő kérésére minden nagyobb tárgyat szétszerelünk, hogy biztonságosabban szállíthassuk. A raktári polcrendszerek szétszedését és összerakását is vállaljuk.

Keressen minket, ha irodaköltöztetésre van szükség, mert mi rövid határidővel és garantált minőséggel állunk szolgálatára!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!