Super 100 – ipari tisztítószer zsíros és olajos szennyeződésekreA Super 100 egy rendkívül sokoldalú folyékony ipari tisztítószer.

Leginkább ipari környezetben található olaj vagy zsír alapú szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki, és nem otthoni körülmények közötti takarításra készült. A gazdaságosság kedvéért különböző arányokban oldható vízben, a tisztítandó felülettől függően.

Az 1:10 hígítási arány az esetek döntő többségében több, mint elegendőnek bizonyul, azonban makacsabb szennyeződések esetén szükség lehet sűrűbb koncentrátumra, akár az 3:1 arány is indokolt.

A Super 100 ipari tisztítószer kiváló tisztítóhatását a felhasznált víz keménysége sem befolyásolja.

10-es pH-értéke szokatlannak számít az ipari tisztítószerek mezőnyében.

A Super 100 ideális gyárak padlójának, ipari gépeknek és mezőgazdasági berendezéseknek tisztává varázsolására, de járművek motorjain található olaj- és zsírszennyeződések eltávolítására is tökéletes. Magas nyomású takarítógépek és gőztisztító gépekkel is remekül használható. A Super 100 összetevői megegyeznek a remek Super 10 tisztítószerével.

Hatóanyagai gondosan kiválasztottak, hatékonyak és a természetben lebomlanak. Fontos tudnivaló, hogy a Super 100 ipari tisztítószer nem gyúlékony, és fagyás következtében sem károsul, azonban felhasználás előtt keverés és szobahőmérsékletre való melegítés szükséges. Ha használat előtt alaposan felrázzuk, a felületre vitelét követően kefére sincs szükség, néhány perc után kifejti a hatását a tisztítószer.

Regisztrálj még ma a Gnldshop webáruházba, így kedvezményes áron lehet a tiéd a 10 literes Super 100 ipari tisztítószer.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp