Super 100 – ipari tisztítószer zsíros és olajos szennyeződésekre



A Super 100 egy rendkívül sokoldalú folyékony ipari tisztítószer.

Leginkább ipari környezetben található olaj vagy zsír alapú szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki, és nem otthoni körülmények közötti takarításra készült. A gazdaságosság kedvéért különböző arányokban oldható vízben, a tisztítandó felülettől függően.

Az 1:10 hígítási arány az esetek döntő többségében több, mint elegendőnek bizonyul, azonban makacsabb szennyeződések esetén szükség lehet sűrűbb koncentrátumra, akár az 3:1 arány is indokolt.

A Super 100 ipari tisztítószer kiváló tisztítóhatását a felhasznált víz keménysége sem befolyásolja.

10-es pH-értéke szokatlannak számít az ipari tisztítószerek mezőnyében.

A Super 100 ideális gyárak padlójának, ipari gépeknek és mezőgazdasági berendezéseknek tisztává varázsolására, de járművek motorjain található olaj- és zsírszennyeződések eltávolítására is tökéletes. Magas nyomású takarítógépek és gőztisztító gépekkel is remekül használható. A Super 100 összetevői megegyeznek a remek Super 10 tisztítószerével.

Hatóanyagai gondosan kiválasztottak, hatékonyak és a természetben lebomlanak. Fontos tudnivaló, hogy a Super 100 ipari tisztítószer nem gyúlékony, és fagyás következtében sem károsul, azonban felhasználás előtt keverés és szobahőmérsékletre való melegítés szükséges. Ha használat előtt alaposan felrázzuk, a felületre vitelét követően kefére sincs szükség, néhány perc után kifejti a hatását a tisztítószer.

Regisztrálj még ma a Gnldshop webáruházba, így kedvezményes áron lehet a tiéd a 10 literes Super 100 ipari tisztítószer.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp