Ingatlan belső duguláselhárítása akár azonnalSzerintem mindenki volt már úgy az életében, hogy házában vagy lakásában a lehető legrosszabbkor érte a lefolyó vagy wc, esetleg a mosogató csővezetékének az eltömődése. Főleg ha ez pihenőnapra vagy az ünnepnapokon jelentkezik.

A Mesteri duguláselhárításnál ilyen probléma nem adódhat hogy nem vagyunk elérhetőek. Hívjon minket a nap 24 órájában! Mi segítünk. Ha például a fürdőszobában van probléma, az ok megszüntetése után kisebb kőműves munkákat is végzünk. Anyagbeszerzéssel, hozzá való anyagokkal nem kell foglalkoznia. Fel vagyunk készülve az esetleges bontásra, ha ez indokolt lenne.

Nálunk az elsődleges szempont a bontás nélküli duguláselhárítás

de sajnos vannak olyan helyzetek amivel bontás nélkül tudjuk csak megoldani tartósan a csőtörést ,vagy más komolyabb munkálatokat. Nem bízzuk a véletlenre! A folyamat befejezése után képzett munkatársaink a legmegfelelőbb alapanyagokból állítják vissza a fürdőszoba, wc, vagy esetleg a konyha eredeti állapotát. De ez persze lehet a ház bármely szegletében.

A duguláselhárítás után fennmaradt törmelék, rossz csövek vagy az ebből keletkezett szemét elszállításra kerül az ön ingatlanából. Tehát összefoglalva semmi dolga sem lesz ha cégünket felkeresi. Elérhetőségünket megtalálja honlapunkon. Hívjon vagy írjon nekünk bizalommal!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp