IELTS – a legnépszerűbb nemzetközileg elismert nyelvvizsgaAz IELTS (International English Language Testing System) jelenleg a világ legnépszerűbb angol nyelvi tesztje a maga két millió vizsgázójával évente.

Az IELTS nemzetközileg elismert nyelvvizsga,

sőt, az egyetlen, amit a világ minden országa elfogad bevándorlás céljából; jelenleg 140 ország 9000 munkáltatói-, tudományos- és kormányzati szervezete fogadja el az IELTS nyelvvizsgát.

Az IELTS nyelvvizsga tehát segítségedre lehet bárhol élni, dolgozni vagy tanulni a világon. Amennyiben külföldi egyetemet választasz, az jó eséllyel IELTS nyelvvizsgát kér majd tőled angoltudásod, és annak szintjének igazolására.

ELTS nemzetközileg elismert nyelvvizsga

Az IELTS Ready Program egy teljes mértékben online tanulói rendszer, aminek segítségével némi idő és energia rászánásával bárki leteheti az IELTS nyelvvizsgát. Ennek a nemzetközileg elismert nyelvvizsgának az egyik különlegessége, hogy nem lehet rajta megbukni; ez egy szintfelmérő vizsga, minden esetben jár bizonyítvány.

A kapott bizonyítvány szintje az egyetlen kérdés. Kilenctől nulla pontig terjed az osztályozás, és a vizsga minden részére külön pontszámot kapsz, amit átlagolnak. A magyar rendszer szerint a középfokú nyelvvizsgához 5.5, a felsőfokú nyelvvizsgához 7.5 pontot kell elérned. Fontos tudnod, hogy az IELTS nyelvvizsgának két típusa van, amik közül céljaidnak megfelelően kell választanod: ha angol nyelvterületen szeretnél részt venni a felsőoktatásban, akkor IELTS Academic, ami kell neked.

Letelepedéshez, honosításhoz vagy itthoni érettségihez a General Training modul is tökéletesen megfelel.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp