Hatékony mélytisztítás egyetlen takarítógéppelTakarítsa ki otthonát mindössze néhány óra alatt! Gépkölcsönzőnkből a kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest területén ingyenes kiszállítással történik, ráadásul kaució nélkül.

Használjon Ön is Kärcher ipari takarítógépet, melynek segítségével fertőtlenítheti padlószőnyegeit, ülőgarnitúráit, ágymatracait, de autókárpitjait is. Többé nem kell szégyenkeznie a foltos szőnyeg, kanapé vagy székek miatt, hiszen bármilyen kárpitozott bútor tisztítására alkalmas.

A gép külön tartályban gyűjti a piszkos vizet a tisztítószeres tiszta víztől. Az adagoló fej segítségével a szert a kárpitra kell felvinni, ahonnan a nagy teljesítményű szívófejjel azonnal el is lehet távolítani. Erősebb szennyeződések esetében a tisztítószert a szívófej segítségével beledolgozhatjuk a kárpitba, rövid ideig hatni hagyjuk, majd a szívófejjel a s zennyeződéssel együtt eltávolítjuk a kárpitból.

Az otthoni takarítás sosem volt ennyire egyszerű!

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten hatékony és gazdaságos megoldás, nem beszélve a megspórolt időről és energiáról, hiszen a nagytakarítást jelentős mértékben lerövidíthetjük egy ipari szőnyegtisztítógép használatával.

A géppel a lakás jó illatúvá válik, megkönnyebbül a levegő, ezt a különbséget pedig Ön is határozottan érezni fogja. Hívja a Budapesti Gépkölcsönzőt és rendelje meg a Kärcher takarítógépet!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp