Használt takarítógépek a legjobb áron!Üzletének, gyárának és ezek környezetének a tisztán tartása koránt sem könnyű munka.

Képzett takarítókon kívül elengedhetetlen fontossággal bírnak a megfelelő, profi eszközök is.

Az Interclean több mint másfél évtizede jött létre abból a célból, hogy a lehető legszélesebb körű szolgáltatást nyújtsa a takarítástechnológia területén. Tevékenységi körünk kiterjed használt takarítógépek forgalmazására is.

Használt takarítógép választékunkban mintegy 80-150 gép található, továbbá fontos megjegyezni, hogy készletünk valós, tehát nem máshonnan hozatjuk a megrendelt darabokat. Kiváló minőségű, megbízható szőnyegtisztító gépeket, seprőgépeket, súroló automatákat, polírozógépeket és ipari gőztisztítókat kínálunk. Amennyiben nagy, összefüggő területek takarítása a cél, különösen ajánljuk ráülős, vezethető takarítógépeinket.

Az egyszerűen kezelhető gépek segítségével könnyedén, fáradtság nélkül is megtisztíthatóak a nagyobb területek is, továbbá a munkaterület is jól belátható. Beltéri padlótakarításra ki kell emelnünk kiváló egytárcsás súrológépeinket. Eredményesen használhatóak alaptisztításra, spray-tisztításra, polírozásra, samponos szőnyegtisztításra és parkettatisztításra is. Használt takarítógépek mellett természetesen új készülékeket is forgalmazunk, emellett országos lefedettségű szervizhálózatunknak köszönhetően havi átalánydíjas karbantartást és eseti megbízásokat is vállalunk, továbbá takarítógépek alkatrészei is megvásárolhatóak nálunk.

Forduljon hozzánk bátran kérdéseivel és akár egyedi igényeivel is!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp