Hallgassa meg mit üzen Önnek az univerzum!Az embereket ősidők óta foglalkoztatja a jóslás, hogy megtudják mi vár rájuk a jövőben. Minden jelből valami következtetést akartak levonni az eljövendőre vonatkozóan, például a felhők járásából, a csillagok állásából, a tűzből, a füstből és még sorolhatnánk. Minden kultúrának kialakultak saját jövendőmondó módszerei, melyek közül öt terjedt el igazán világszerte: az asztrológia, a numerológia, a Jicsing, a Tarot kártyák és a Rúna kövek.

A Tarot kártyához hasonló, sajátos szimbólumrendszert alkalmazó, ám modernebb kártya a Lenormand kártya. Természeti képek, állatok és növények mellett, tárgyak és fogalmak is találhatók a kártyákon, melyek a kép kézenfekvő jelentése mellett egyedi tartalmakat is közvetítenek. Az üzenetek megfejtésében sokat számítanak az adott kártyalapot körülvevő lapok, így egy-egy lap akár a teljes ellenkezőjét is jelentheti, mint amit elsőre gondolnánk.

A 36 lapos kártyát Marie Anne Lenormand alkotta meg az 1700-as évek végén. Ő volt a 18. század egyik legismertebb jósnője, aki „kuncsaftjai” között tudhatta Napóleon első feleségét, Jozefina császárnét, I. Sándor orosz cárt, valamint Eötvös József bárót is. Marie Anne a neves vendégek elől sem volt hajlandó elhallgatni a rosszat, így jóslatai miatt többször börtönbe került. Megjósolta például a francia forradalom, majd Napóleon bukását is.

A Lenormand kártya talán a legalkalmasabb a magas szintű jóslásra és tanácsadásra.Szidéna jósnő már több mint 40 éve használja a Lenormand kártyát és saját spirituális erejét a hozzá fordulók kérdéseinek megválaszolására, jóslásra és tanácsadásra. Bármilyen témában kaphat útmutatást, legyen szó szerelemről, munkahelyről, családról, útkeresésről az életben, a kártya mindenre megadja a választ.

Spirituális élettanácsadásért, jóslásért forduljon Szidéna jósnőhöz! Mit kell tennie, hogy változtasson a jelenlegi helyzetén? Kell-e egyáltalán változtatnia? Mi vár Önre a közeljövőben? Hogyan alakul a párkapcsolata? Ilyen és hasonló kérdésekben is válaszra lelhet. Kérjen segítséget fontos döntések meghozatala előtt, és találja meg a helyes utat az életében!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp