Ha a minőség számít, akkor keresse az Akku-Elemet!Ha egy reggel autója nem indul, annak számtalan oka lehet, azonban az egyik leggyakoribb, hogy az akkumulátorral van valami gond. Ennek oka lehet egy bekapcsolva felejtett fogyasztó, például rádió vagy fényszóró. Ebben az esetben egy autó akkumulátor töltő életmentő lehet, azonban ez lehet az akkumulátor elöregedésének vagy meghibásodásának is az előjele.

Az autó akkumulátor a lelke a gépjármű villamossági hálózatának, így a kiválasztását nem érdemes félvállról venni.

Ahogy annyi minden más, autó akkumulátor is számtalan webshopban megvásárolható napjainkban, azonban mindenképpen ajánlott igazi szaküzletben megvásárolni, ugyanis így nem futunk bele olyan gyakori problémába, hogy túltárolt (elöregedett) vagy silány autó akkumulátort vásárolunk. Ezzel szemben az Akku-Elem áruházában kizárólag a legjobb minőséget találja.

Olyan megbízható gyártók termékeit kínáljuk 30 Ah-tól – 110 Ah kapacitásig, mint a Banner, Duracell, Rocket vagy Varta. Több, mint húsz évnyi tapasztalattal a hátunk mögött nem csupán az Önnek ideális termék kiválasztásában tudunk segíteni, de bármilyen felmerülő kérdésére választ adunk.

Érdemes tudni, hogy a legtöbb autóba beszerelhető a gyárinál nagyobb akkumulátor is. Igaz, hogy ez drágább megoldás, azonban ilyenkor hosszabb élettartamra számíthatunk, különösen, ha az átlagosnál több fogyasztóval terheljük autó akkumulátorunkat.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp