Gucci parfümök széles választékát találod a parfűmplázábanGuccio Gucci 1881-ben látta meg a napvilágot Firenzében. Felnőttként kezdetben nyeregkészítéssel foglalkozott, majd lassan finom bőrárukat, cipőket és táskákat kezdett készíteni. Az 1940-50-es években a Gucci termékek már külföldi vásárlókat és világsztárokat is vonzottak.

Sok darab magazinok címlapjairól köszönt vissza egy-egy híresség által viselve. Nemcsak kiegészítők és divatcikkek fűződnek a nevéhez, hanem illatszerek is. A Gucci parfümök licencjogokat tekintve a Wella Cosmopolitan Cosmetics-hez kötődnek, a szerződések megkötése után piacra is kerülhettek a márka első illatkompozíciói.

A fiatalos, üde és elragadó Gucci parfümök egyike az Envy Me, melynek gyümölcsös-virágos illata rózsaszín üvegcsébe zárva szinte minden lány kedvence. Kifinomult, nőies hölgyek számára készült a Flora by Gucci, amely az elbűvölő eleganciát képviselő mély és csábító illat.

Gucci parfümök

A legszexibb mégis talán a Gucci Rush, melynek illata könnyen felismerhető, impulzív és ellenállhatatlan. Természetesen férfiaknak szánt Gucci parfümök is születtek. A Gucci Pour Homme parfümöt 1976-ban dobták piacra, melyben a dohánylevelek, a bergamott, a ciprus, a jázmin és a pacsuli különleges kombinációját érezzük.

A Gucci Guilty az egyik legújabb kiadott parfüm, melynek női és férfi változata is megjelent. Merész, bátor nőknek és férfiaknak ideális izgalmas és provokatív illatpáros.
Kipróbálnád? Gucci parfümök széles választékát találod a Parfümpláza.hu-n.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp